Tags

, , , , , , , , , , , ,

Græskarsuppe fotograferet af Kost, Motion & Sund fornuft

Græskarsuppe med spinatblade

Af: Lise Brinkman, billede KMS

1 hokaidogræskar, der vejer ca. 1 kg
2 spsk. olivenolie
4 fed fint revet hvidløg
2 løg, i mindre både
1-2 spsk. karry
1,5 – 2 liter grøntsags -eller hønsebouillon (Bone Broth)
½ pose spinatblade
100 gram smuttede mandler
1/4 – 1/2 chili afhængig af styrken
½ tsk. koriander
masser af groft kværnet peber
Smag til med salt

Pynt
Usaltede pistacienødder

Sådan gjorde jeg

• Ordn græskar og skær det i mindre stykker. (Se hvordan)

• Svits revet hvidløg, løg i mindre både og karry i olie, i en gryde ved middel varme.

• Tilsæt græskarstykker et par minutter og hæld vand herover.

• Læg låg på gryden og lad suppen koge i ca. 15 minutter.

• Tilsæt spinatblade, smuttede mandler, chilipeber i mindre stykker og en anelse koriander.

• Kom låget på gryden og lad suppen småsimre yderligere 15 minutter.

• Purer suppen med en stavblender eller i en blender.

• Smag suppen til med frisk kværnet peber og salt.

Pynt

Ved servering pynt evt. med et par hele spinatblade og pistacienød.

Serveringsforslag
Stenalderbrød eller Gulerodsbrud med kanel (du kan droppe kanelen, hvis du synes kontrasten bliver for stor! Jeg synes det smager dejligt).

Vil du have NY ENERGI OG MASSER AF OVERSKUD? Klik her

Velbekomme – del opskriften med dem der sætter pris på hjemmelavet suppe og hjemmebag. En dejlig suppe med masser af smag og sundhed. Stimulerer hjernen, immunforsvaret, forbrændingen og ikke mindst smagsløgene. Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen © Foto Kost, Motion og Sund fornuft