
Lise Brinkman, sundheds- og forandringskonsulent, Underviser/ instruktør – Kropsterapeut – Foredragsholder og forfatter
Velkommen til min BLOG
Jeg rådgiver til daglig om Sund Trivsel og Personlig Udvikling med devisen om, at denne udvikling sker indefra og ud og i fællesskab med andre. Jeg bestræber mig på at levere sundhed i øjenhøjde med både humor og glimt i øjet.
Sundhed er langt fra et spørgsmål om fravær eller sygdom. Ifølge World Health Organization (WHO) er sundhed en tilstand af fuldstændig fysisk, psykisk og socialt velvære. Jeg har derfor valgt at bruge noget energi på at fordybe mig indenfor de tre områder for at være en kompetent samarbejdspartner.
Mad er langt mere end fyldstof og energi for mig. Maden taler et særligt sprog. Den kan give de vildeste sanse -og smagsoplevelser. Jeg har stor passion for mad og madens betydning for kroppen, hvilket er og bliver mere og mere essentielt som årene går. Det er mit mål at udvikle opskrifter, der bidrager til gode smagsoplevelser, mæthed, velvære og kærlig næring til kroppen. Jeg begyndte at udvikle opskrifter i 1999 – udgav min første kogebog ‘Mad, inspiration & livsglæde’ i 2001. I 2007 udkom ‘Sommer, sol & strandmad’. Gennem tiden har jeg blandt andet udviklet opskrifter for Ude & Hjemme, Ekstrabladet og været i Go Morgen Danmark som personlig træner helt tilbage i år 2000. Min tredje og nyeste bog ‘Livsstilsmysteriet – vink farvel til slankehelvedet’ udkom i 2018.
Til daglig hjælper jeg virksomheder med at skabe sund bevægelse og sund trivsel på arbejdspladsen.
Jeg underviser, motiverer og vejleder på forløbene ‘Sund og Slank med balance i hverdagen’ Bliv bikiniklar med balance i hverdagen på 8 uger. Transform og Back to life. Det handler om at få mere energi ind i hverdagen og blive en sundere udgave af sig selv, ud fra egne ønsker. Jeg har haft over 2.000 deltagere, som har opnået succes med at ændre deres livsstil, hvor de blandt andet er kommet overvægt, flyvergigt, livsstilssygdomme og stress til livs.
Jeg stortrives med at udvikle mennesker – gøre en forskel og fortsat udvikle mig selv – elsker mit job!
Teori og praksis kobles sammen
Jeg er uddannet PB i Human Nutrition. En uddannelse, som bidrager med langt mere end ernæring, fysisk aktivitet, sundhed og diætetik. Noget af det, som optog mig på studiet, var pædagogik og psykologi, risikokommunikation, sundhedsformidling, fysisk aktivitet, samfundsvidenskab, sociologi, fødevaresikkerhed og projektledelse.
Jeg arbejder forebyggende, sundhedsfremmende og helbredende i et helhedsorienteret perspektiv. Et lille skridt i den rigtige retning kan udgøre en stor forskel i det store perspektiv. Læs mere på reformyourbody.dk
Tidligere boltrede jeg mig i køkkenbranchen. Jeg er uddannet køkkenleder og har gennem min rejse i den gastronomiske verden opnået 8 års erfaring i køkkenbranchen, hvor de 5 år var som køkkenchef.
Når jeg arbejder med mennesker, gør jeg brug af pædagogiske/psykologiske værktøjer, NLP-teknikker samt min intuition.
Andre kompetencer
– NLP Business practitioner ‘værktøj til personlig udvikling, vanebrydning og stresshåndtering’
– Enneagrammet ‘Selvindsigt, samarbejdsværktøj og ressourcestyring’
– Kommunikation & teamrelationer
– Projektledelse
Kropsbevidsthed – og bevægelse
– AquaGym og AquPilates-instruktør, DGI, Dansk svømmeunion, 2002
– Bike-instruktør, Dansk fitness, 2011 (undervist i 14 år)
– Reformer-instruktør, 62 timer 7-29. marts 2015 Powerhouse/FW
– Pilates-instruktør, 100 timers Matwork uddannelse med redskaber ONLINE Pilates
– Professionel Fysiologisk Massør, Lægeeksamineret, Pia Kolding, 1999
– Sportstrainer og Massør, Hobro Elitehøjskole 1998
– Rygestop-instruktør, Kræftens Bekæmpelse, 2008
– Yoga Instruktør, Certificeret 200-hour Teacher Training, Bali 4th – 27 aug. 2018
– NADA, Nada Danmark 2017
– Vestlig Medicinsk Triggerpunkts Akupunktur, 2018 Kbh Akupunkturskole
– Kosmetisk Medicinsk Ansigts Akupunktur, 2018, Kbh Akupunkturskole
For mig hænger kroppens fysiologi, anatomi og fysiske tilstand uløseligt sammen med kærlig mad samt de mentale og psykologiske aspekter. Hvad der er rigtig for mig er ikke nødvendigvis rigtig for dig. Det er denne forskel og individualisme, jeg synes er spændende, og som jeg synes er meningsfyldt og givende at arbejde med!
Lidt mere om mig
Personligt er jeg livsnyder – glædes over, at jeg hver dag kan stå op til en ny og inspirerende dag – nyder de små såvel som de store ting her i livet! Mit arbejde og mine fritidsinteresser er stærkt sammenfaldende! Jeg elsker god og kærlig mad, den frie bevægelighed i kroppen, sjov motion og sjove aktiviteter, samspillet mellem mennesker, nærvær og næstekærlighed. Har prøvet RUTSJEBANEN med at være for tynd (52 kg) og for tyk (94 kg). Jeg har været igennem en stor personlig udvikling og holdt en stabil vægt gennem 20 år. Jeg elsker at synge, danse, skrive og designe billeder. Er i det hele taget meget visuel og auditiv, hvilket jeg har stor glæde af i mit arbejde som underviser og holdinstruktør. Jeg er nysgerrig på verden og andre kulturer – finder naturen dragende og kan bruge timer ude i den, når først jeg er kommet der ud. Dem der kender mig, kalder mig en god inspirator og en kærlig drillepind.
I mit verdensbillede er det tilladt at have det sjovt, være glad og udvise taknemmelighed – det bliver for svært hvis det kun er hullerne i osten der får lov at fylde. Alene et lille smil skaber glæde og smitter af på omverdenen… Kritisk tænkning, mediernes til tider barske tilgang til nyhedsstrømme, influensers samt kropsidealer, kan af og til gøre det svært at få øje på, hvor dejligt simpelt livet egentligt er.
Jeg vil altid være et menneske i bevægelse og udvikling! Jeg håber, at 2020érne giver mig mod og lyst til at arbejde mere med visualisering gennem video. Mit ønske er, at du får noget med dig her fra bloggen, og at du har lyst til at være med til at skabe en god debat og dele dine personlige erfaringer og din personlige udvikling.
En kærlig energifyldt hilsen
Lise Brinkman (Madsen)
Sådan laver du planken – Lise Brinkman – sundhed i øjenhøjde from Lise Brinkman on Vimeo.
Pingback: Squashbøf med Quinoa | Lise Brinkman
Pingback: Thai-inspireret græskarsuppe | Lise Brinkman
Pingback: Kunsten at ændre vaner – Byd dem velkommen! | Lise Brinkman
Pingback: Sprøde chokoladecookies | Lise Brinkman
Pingback: ”Flødestuvet spidskål med spinat” | Lise Brinkman
Pingback: Farvestrålende spidskålssalat | Lise Brinkman
Pingback: Jernholdig spidskålssalat med grønkål | Lise Brinkman
Pingback: Sommersalat med vandmelon | Lise Brinkman
Pingback: Sommersalat med spidskål og gulerod | Lise Brinkman
Pingback: Krydrede fiskedeller af Lise Brinkman | Lise Brinkman
Pingback: Spidskålssalat med asparges, blåbær og marinerede kikærter | Lise Brinkman
Pingback: Dild Hummus af Lise Brinkman | Lise Brinkman
Pingback: Rødbedesalat med ærter, fennikel og blegselleri | Lise Brinkman
Pingback: Sweet potato soup with red lenses | Lise Brinkman
Pingback: Asiatisk inspireret suppe alla Lise | Lise Brinkman
Pingback: Julekugler med kanel | Lise Brinkman
Pingback: Julekugler med kanel | Lise Brinkman
Pingback: Rodfrugtsuppe med røde linser | Lise Brinkman
Pingback: Aspargessalat med ærter, spidskål og bagte soltørrede tomater | Lise Brinkman
Pingback: Sauterede asparges med bagte tomater og marinerede kikærter | Lise Brinkman
Pingback: Brinkman’s Omega-3 mysli | Lise Brinkman
Pingback: Stress, ondskabens øjne; Læs hvorfor det er vigtigt at sadle om | Lise Brinkman
Pingback: Efterårssuppe | Lise Brinkman
Pingback: 5 unikke råd til livsstilsforandringsprocessen | Lise Brinkman
Pingback: Sojabønnesalat på bund af spidskål | Lise Brinkman
Pingback: Jordbæris | Lise Brinkman
Pingback: Blev bikiniklar på 8 uger | Lise Brinkman
Pingback: Homemade myslibarer | Lise Brinkman
Pingback: Jordbærrabarbersaft | Lise Brinkman
Pingback: Selleribøf | Lise Brinkman
Pingback: Balugalinsekrebinetter | Lise Brinkman
Pingback: Sojabønnesalat på bund af spidskål | Lise Brinkman
Pingback: Lises knækbrød | Lise Brinkman
Pingback: Kyllingedeller med gulerod og fennikel | Lise Brinkman
Pingback: Brownie – no sugar | Lise Brinkman
Pingback: Vanernes magt – skal de styre 2017? | Lise Brinkman
Pingback: Livsstilsworkshop – slut frem med endeløse slankekure | Lise Brinkman
Pingback: Rabarbertærte | Lise Brinkman
Pingback: Sandwichbrød med spinat | Lise Brinkman
Pingback: Varme hveder med valnødder | Lise Brinkman
Pingback: Gulerodstrekanter m/kanel | Lise Brinkman
Pingback: Rugbrødstrekanter m/chokoladenips | Lise Brinkman
Pingback: Gulerodstrekanter m/kanel | Lise Brinkman
Pingback: Kyllingesalat med qinoa | Lise Brinkman
Pingback: Fastelavnsboller m/frugtcreme | Lise Brinkman
Pingback: Grønskålspesto | Lise Brinkman
Pingback: Kunsten at ændre vaner – Byd dem velkommen! | Lise Brinkman
Pingback: Lises hønsesalat | Lise Brinkman
Pingback: Hot og proteinrig chiliconcarne | Lise Brinkman
Pingback: Persillerodssalat | Lise Brinkman
Pingback: Laks i Filodej | Lise Brinkman
Pingback: Julekanelkrans | Lise Brinkman
Pingback: Råkost m/mandler | Lise Brinkman
Pingback: Grønkålsbrud | Lise Brinkman
Pingback: Fyldte dadler | Lise Brinkman
Pingback: Spidskålssalat med rød pesto | Lise Brinkman
Pingback: Fuldkornsæbleskiver m/æbler | Lise Brinkman
Pingback: Chokoladekugler med peanuts, dadler og mynte | Lise Brinkman
Pingback: Kartoffelporresuppe | Lise Brinkman
Pingback: Havregrynsbolle med solsikkekerner | Lise Brinkman
Pingback: Chilihummus | Lise Brinkman
Pingback: Jordbærkoldskål med mynte | Lise Brinkman
Pingback: Sommerlig æggekage med tomater, purløg og ristede mandler | Lise Brinkman
Pingback: Grovtrekanter med spinat | Lise Brinkman
Pingback: Sommerlige grøntsager i wok | Lise Brinkman
Pingback: Fuldkornstrekanter med quinoa | Lise Brinkman
Pingback: Lises rabarbertrifli | Lise Brinkman
Pingback: Rabarbermuffin | Lise Brinkman
Pingback: Rabarberkompot med valnødder | Lise Brinkman
Pingback: Koldskål med hindbær og pistacienødder | Lise Brinkman
Pingback: Bananmuffins med chokolade og valnødder | Lise Brinkman
Pingback: Bananmuffins med blåbær | Lise Brinkman
Pingback: Æblemuffins uden sukker | Lise Brinkman
Pingback: Chokoladekugler med nellike | Lise Brinkman
Pingback: Grovvalset havregryn med quinoa, valnød og blåbær | Lise Brinkman
Pingback: Banansnack | Lise Brinkman
Pingback: Rødbedesalat med pistacienødder, hvidløg og rosmarin | Lise Brinkman
Pingback: Velværsboller | Lise Brinkman
Pingback: Hindbærmuffin med pistacienødder | Lise Brinkman
Pingback: Stenaldertoppe med lakrids | Lise Brinkman
Pingback: Fastelavnsboller med sund remonce | Lise Brinkman
Pingback: Delikat myslibar | Lise Brinkman
Pingback: Lise´s laksedeller | Lise Brinkman
Pingback: Rug Fuldkornstrøfler | Lise Brinkman
Pingback: Marcipan u/sukker | Lise Brinkman
Pingback: Lise Brinkman
Pingback: Bananblinis med blåbær og mandler | Lise Brinkman
Pingback: Rugbrødstrekanter | Lise Brinkman
Pingback: Lise´s laksedeller | Lise Brinkman
Pingback: Biscotti med fuldkorn | Lise Brinkman
Pingback: Velkommen til proteinernes verden – Kroppens byggesten | Lise Brinkman
Pingback: Fuldkornstrekanter med quinoa | Lise Brinkman
Pingback: Rugmelsstegte sild med sennep og estragon | Lise Brinkman
Pingback: Stenaldertoppe med lakrids | Lise Brinkman
Pingback: Hasselnøddesmør | Lise Brinkman
Pingback: Lakridskugler | Lise Brinkman
Pingback: Æbledrøm | Lise Brinkman
Pingback: Græskarsuppe med spinatblade | Lise Brinkman
Pingback: Chokoladekugler med peanuts, dadler og mynte | Lise Brinkman
Pingback: Yoghurt med friske hindbær | Lise Brinkman
Pingback: Yoghurt m/friske hindbær | Lise Brinkman
Pingback: Jordbærkoldskål med mynte | Lise Brinkman
Pingback: Gulerodsbrud m/ nødder og kanel | Lise Brinkman
Pingback: Brinkmans humus | Lise Brinkman
Pingback: Rødbedesuppe med kokosmælk « Lise Brinkman
Pingback: Æblesalat med speltkerner « Lise Brinkman
Pingback: Æblespeltsalat « Lise Brinkman
Pingback: Rugboller med grøntsager « Lise Brinkman
Pingback: Gingerjuice « Lise Brinkman
Pingback: Fyldte dadler « Lise Brinkman
Pingback: Take a break take a juledrik « Lise Brinkman
Pingback: Sunde havregrynskugler « Lise Brinkman
Pingback: Chokoladekugler med nellike « Lise Brinkman
Pingback: Chokolade Scones « Lise Brinkman
Pingback: Kickstarter « Lise Brinkman
Pingback: Velværsboller « Lise Brinkman
Pingback: Rødbedeboost med ingefær « Lise Brinkman
Pingback: Grød med æble, rosin og solsikkekerner « Lise Brinkman
Pingback: Rødbedesalat med pistacienødder, hvidløg og rosmarin « Lise Brinkman
Pingback: Æblekage « Lise Brinkman
Pingback: Aromatisk blåbærdrik « Lise Brinkman
Pingback: Koldskål med hindbær og pistacienødder « Lise Brinkman
Pingback: Grovvalset havregryn med qinoa, valnød og blåbær « Lise Brinkman
Pingback: Yoghurt m/friske hindbær « Lise Brinkman
Pingback: Ja tak til GODE kulhydrater « Lise Brinkman
Pingback: Hindbærmuffin med pistacienødder « Lise Brinkman
Pingback: Broccoli med bønner, ingefær, lime og soja « Lise Brinkman
Pingback: Fiberrige fristelser « Lise Brinkman
Pingback: Banansnack « Lise Brinkman
Pingback: Overskud i julemåneden « Lise Brinkman
Pingback: Tro på dig selv – du har viljestyrken! « Lise Brinkman