Tags

, , , ,

Jordbærsalat

Jordbærsalat med fennikel og spidskål

 4 personer

Af: Lise Brinkman, billede Reform Your Body

Det skal du bruge

400 g spidskål, i tynde strimler

250 g jordbær, i ca. 1 cm tykke skiver på langs

150 g fennikel, i tynde skiver

1 x brøndkarse

Olie-eddikedressing med balsamico

1/2 dl olivenlie eller livets olie

2-3 spsk. mørk balsamic

1-2 tsk. honning

knivspids salt og peber

Topping

1 spsk. sennepskorn

Usaltede pistaciekerner

4 – 6 spsk. olie-eddikedressing med balsamico

>> Få opskriften på gulerodsråkost med æble, persille og hempseeds 

Sådan gjorde jeg
Skyl jordbærrene imens stilken er på. Så bibeholder de mest smag og undgår at blive for vandede. Skyl de andre grøntsager godt – vær OBS på, at der kan gennem sig snavs under bladene på både spidskål og fennikel. Striml ca. ½ spidskål, afhængig af størrelsen og ¾ af fenniklen. Fjern stilken på jordbærrene og skær dem i skiver. Fordel frugt og grønt lagvis, sammen med stilke af brøndkarse, så denne lækre sommerlige salat kommer til at tage sig pænt ud, og så der gemmer sig lækkerier til alle, også dem der tager sidst af salaten. Top med hakkede usaltede pistaciekerner og sennepskorn. Du kan servere dressingen ved siden af eller fordele olie-eddikedressing med balsamico henover – det gjorde jeg.

>> Få opskriften på Sauterede asparges med bagte tomater og marinerede kikærter

Bon appetit.

Energifyldte hilsener Lise

Bliv smertefri og bevægelig på bindevævsworkshoppen: Fascial Training, Balance and Stretch den 3/10 -2020 kl. 13.00 – 16.00 – med Lise Brinkman.