Tags

, , , , ,

fiskefrikadeller-med-koriander

Thaiinspirerede fiskefrikadeller

6 personer

Af: Lise Brinkman, billede Reform Your Body

 

Det skal du bruge

400 g fiskefars med torsk (netto), den er tørt rørt op.

1 æg (M/L)

½-1 dl. rismel, groft eller grahamsmel

½ dl koriander, frisk hakket

1 dl squash, i meget små tern

2 stængler forårsløg, små skiver

¼ – ½ tsk. rød karrypasta

1 spsk. olivenolie

salt

groftkværnet peber

>> Få også opskriften på laksedeller

Til stegning
Jeg brugte en blanding mellem olivenolie og smagsneutral kokosolie

Sådan gjorde jeg
Rør alle ingredienserne sammen og lad fiskefarsen, stå overdækket, og trække 1 times tid i køleskabet.

Fordel de ‘Thai inspirerede fiskedeller’ på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem midt i ovnen ved 175 °C varmluft i 10-15 minutter. Frikadellen har en fast konsistens, når den er færdig, og en kernetemperatur på 75 °C.

Du kan også bage fiskefrikadellerne på panden ved middel temperatur, så fiskedellerne bliver gyldenbrune. Steg dem 4-5 min. på hver siden.

Kan nydes sammen med Gulerodsråkost eller Aspargessalat med aerter spidskaal og bagte soltoerrede tomater

Bon appetit og fortsat god tur i sommerlandet.