Tags

, , , ,

rabarberkompot_Lise-brinkman

Rabarber-jordskokkekompot med æble og kanel

 Af: Lise Brinkman, Foto: Reform Your Body


Det skal du bruge

450 g rabarber, i mindre stykker

400 g jordskokker, i mindre stykker

100 g abrikoser, økologiske

½-1 dl vand

1 æble, i tern

Saften af 1 lime

2 spsk. ingefærsaft

1 spsk. kanel

En lille knivspids salt.

>> Bindevævsworkshop is comming up: Fascial Training, Balance and Stretch – WORKSHOP den 13/6-2020 kl. 13.00 – 16.00 OUTDORE

Sådan gjorde jeg

Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem i tern. Skyl rabarber og skær dem i samme størrelse som jordskokkerne. Varm en gryde op til middel temperatur og kom alle ingredienserne i gryden, på nær al vandet – kom det i, når du oplever, det er nødvendigt. Rør i gryden og læg låg på. Koges ca. 30 minutter under jævlig omrøring.

Smag til, inden du tager kompotten af varmen til nedkøling.

>> Prøv Lise glutenfrie Rabarbertærte

Hvis du oplever jordskokkerne trænger til at blive most, kan du enten bruge et kartoffelmoshjern, det gjorde jeg. Alternativt en stavblender.

Held og lykke i køkkenet.

Energifyldte hilsener Lise

rabarberkompot-med-jordskokker_lisebrinkman