abrikos_med_chokolade_pistacie_og-kokos

Abrikos med koks/pistaciekrymmel

 

12 – 14 stk.

Af: ©Lise Brinkmnan, forfatter, madskribent, behandler og instruktør.

Billede: ©Reform Your body and Mind – må naturligvis gerne deles via de sociale medier.


Det skal du bruge 

125 g tørret abrikos

40 g chokolade, mintchokolade, mørk 85 %

5 g kokosmel

15 g pistaciekerner, uden sukker

Sådan gjorde jeg

  • Smelt chokoladen over vandbad ved svag varme.
  • Hak pistacienødder mellemfint og kom dem i en lille skål sammen med kokosmel.
  • Dyp hver abrikos halvt ned i den smeltede chokolade og efterfølgende i kokos/pistaciekrymlet.
  • Læg dem på et stykke bagepapir, indtil chokoladen er størknet.
  • Abrikoserne er serveringsklar.
  • Opbevares på køl i en boks med låg.