Tags

, , , ,

taerte-med-is_lise-brinkman_logo

Rabarbertærte
8 personer

 Det skal du bruge

2 æg
100 g sukrin eller sukker
3 spsk. flydende kokosolie
50 g mandelmel
50 g havregryn eller glutenfrie havregryn
25 g kokosmel
25 g hakkede mandler
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 knsp. salt
300 g rabarber, i mindre stykker
2 spsk. rørsukker

IMG_0779

Tøm hovedet, slip hverdagen, genoplad kroppen ved skøn bevægelse, gode grin, ro og afslapning. Vi træner i det fri 2 gange ugentligt – hvor også bindevævet er omdrejningspunktet. Kom og få en fed træningsoplevelse under åben himmel – Få dit næste energi BOOST sammen med Reform Your body and Mind med Lise Brinkman ved roret.

Sådan gjorde jeg

  • Tænd ovnen på 170 grader.
  • Skyl og snit rabarber i mindre skiver.
  • Pisk æg og sukrin hvidt og bland herefter kokosolie i. Bland mel, kokosmel, bagepulver og vaniljesukker sammen, og vend det i dejen. Vend til sidst 1/3 af rabarberstykkerne i dejen.
  • Hæld dejen i en smurt tærteform (20 cm i diameter). Drys resten af rabarberne oven på dejen, tryk dem lidt ned og drys lidt rørsukker eller sukrin. Bag den glutenfrie rabarberkage midt i den forvarmede ovn i 30-35 min.

Serveringsforslag: Skyrcreme med vanilje, vaniljeis eller creme fraiche 9%.

Gulerodstrekanter med kanel

Tips & Tricks
Kagen kan bages med andre bær. F.eks. rå jordbær, hindbær og blåbær er særligt egnede.

5 effektive TIP til en sund vægt

Hindbærmuffin med pistacienødder

Rabarbertaerte_1500

Velbekomme – del opskriften med dem der sætter pris på hjemmebag – Opskriften er særligt til dem som ikke tåler gluten og mælk… Et opskrift der er udarbejdet på opfordring!! Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen