Tags

, ,

rabarmuffin_med_ingefær

Rabarber-muffin med ingefær

10 – 12 stk.

 Af: Lise Brinkman, Foto: Reform Your Body

Det skal du bruge
200 g rabarber
75 g rørsukker
½ spsk. vaniljesukker
2 tsk. friskrevet ingefærsaft
2 æg
1 1/2 dl yoghurt eller mælk – samme effekt ved vegi produkter
25 g kokosolie
25 g olivenolie
100 g mandelmel
50 g havregryn, evt. glutenfri
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt

OUTDORE radondobold træning 24. maj kl. 10.45 – 12.00

Topping
25 g mandler, hakket, eller i flager. Evt. drys med kokosmel eller revet marcipan

Sådan gjorde jeg
Skyl rabarbern e og skær dem i små stykker. Kom dem i en skål og vend dem med i rør- og vanillesukker samt ingefærsaft. Læg låg på skålen eller dæk den med husholdningfilm. Sættes på køl en times tid eller natten over.

Pisk et æg, tilsæt mælk, blød kokosolie samt olivenolie.

Bland mandelmel, havregryn, bagepulver og salt og vend eller pisk det i dejen. Vend rabarberne i til sidst.

Er du klar til sommeren? Ellers hop på forløbet BOOT CAMP TRANSFORM? 6 ugers forløb fyldt med inspiration til en sundere livsstil – ren og skær selvforkælelse.

Smør muffinformene og fordel dejen heri – Pynt med det topping du synes bedst om eller vælg noget helt fjerde. Bag rabarber-muffins ved 200° C i ca. 20 minutter.

rabarber