Ratatouille
2 personer
Af: Lise Brinkman, Foto: Reform Your Body
Det skal du bruge
200 g tomater
4 stængler bladselleri
1 løg, i tern
1 squash
1 spsk. olivenolie
½-½ spsk. oregano
½ dl græskarkerner
Evt. lidt kogt quinoa, som på billedet
Få opskriften på gourmet kyllingefrikadeller
Sådan gjorde jeg
- Skræl løget og skær det i større tern. Varm olien op i en stor pande og kom løgternene i. Lad dem stege i olien i par minutter, ved svag varme.
- Tilsæt de øvrige skyllede ingredienser; halverede tomater, squash i tern og blegselleri i skiver. Sådan lidt groft.
- Drys salt og peber henover og lad det koge i 20 minutter under låg. Rør forsigtigt i det med jævne mellemrum.
- Tilsæt oregano og lad det koge i yderligere 10-15 minutter.
- 5 minutter inden servering tager du låget af og rører jævnligt i Ratatouille. Smag til inden servering.
Lås din krop op – bliv smertefri
Tips og tricks
Der findes mange skønne måder at tilberede Ratatouille på. Denne her kan også tilberedes med estragon – især velegnet til fisk. Hvis man giver den hele armen, så er hvidløg og oregano også lækkert sammen, eksempelvis til en pastaret.
Energifyldte hilsener
Lise
Pingback: Thai-inspireret græskarsuppe | Lise Brinkman