Ratatouille

Ratatouille

2 personer

Af: Lise Brinkman, Foto: Reform Your Body


Det skal du bruge

200 g tomater

4 stængler bladselleri

1 løg, i tern

1 squash

1 spsk. olivenolie

½-½ spsk. oregano

½ dl græskarkerner

Evt. lidt kogt quinoa, som på billedet

Få opskriften på gourmet kyllingefrikadeller

Sådan gjorde jeg

  1. Skræl løget og skær det i større tern.  Varm olien op i en stor pande og kom løgternene i. Lad dem stege i olien i par minutter, ved svag varme.
  2. Tilsæt de øvrige skyllede ingredienser; halverede tomater, squash i tern og blegselleri i skiver. Sådan lidt groft.
  3. Drys salt og peber henover og lad det koge i 20 minutter under låg. Rør forsigtigt i det med jævne mellemrum.
  4. Tilsæt oregano og lad det koge i yderligere 10-15 minutter.
  5. 5 minutter inden servering tager du låget af og rører jævnligt i Ratatouille. Smag til inden servering.

Lås din krop op – bliv smertefri

Tips og tricks
Der findes mange skønne måder at tilberede Ratatouille på. Denne her kan også tilberedes med estragon – især velegnet til fisk. Hvis man giver den hele armen, så er hvidløg og oregano også lækkert sammen, eksempelvis til en pastaret.

Energifyldte hilsener

Lise