Tags

, , ,

 

Indisk-kikærtegryde_Lise_Brinkman_S

Indisk kikærtegryde

4 personer

Af: ©Lise Brinkmnan, forfatter, madskribent, kropsterapeut, underviser og instruktør.

Billede: ©Reform Your Body – må naturligvis gerne deles via de sociale medier.

>> Få fingrene i opskriften på tomatsuppe med kikærter  eller Lises tredje livsstils kogebog  ‘Livsstilsmysteriet – Vink farvel til slankehelvedet’

Det skal du bruge

1 hvidløg, revet

2 cm ingefærsaft, riv ingefæren og pres saften fra

2 spsk. olivenolie

2 spsk. karry

1½ spsk. stødt spidskommen

2 dåser hakkede, flåede tomater

1 dåse tomatkoncentrat, lille

1 løg, i tern

100 g squash, i tern

200 g grønne bønner

200 g søde kartofter, i tern

300 g kogte kikærter

Salt og groft peber efter behov

Få fingrene i hele Lises Juleopskriftsbog her

Sådan gjorde jeg
Svits løg, hvidløg og karry i olie i en gryde. Tilsæt spidskommen og ingefærsaft et par minutter under omrøring, inden de hakkede tomater og tomatkoncentrat tilsættes. Koges i ca. 5 minutter under låg. Imens skræller du de søde kartofler og skærer dem i mundrette tern – kom dem i gryden  og lad det hele simre i ca. 15 minutter. Tilsæt bønner, kikærter og squash i gryden og lad dem simre med i ca. 5-7 minutter til kartoflerne er møre. Smag retten til salt og groftkværnet peber.

>> Fascial Training, Balance and Stretch – WORKSHOP den 26/3 kl. 13.30 – 16.30

Serveres med hvide eller røde quinoa, pasta eller noget helt tredje.

Toppes eventuelt med koriander. Bon appetit!

Kh Lise