Tags

, , , , , ,

Rugmelsstegte sild med sennep og estragon

Rugmelsstegte sild med sennep og estragon

Rugmelsstegte sild med sennep og estragon
20 personer

15 sildefileter, de kan klippes over
Dijonsennep
Estragon
Rugmel
Groftkværnet peber
En anelse salt
Rapsolie eller smør til stegning

Eddikelagen:
1 liter eddike
400-500 g sukker eller 40-50 g Stevia
16 peberkorn
2-3 rødløg, i tynde løgringe
evt. kapers

Sådan gør du:

  • Tør sildene, smør et tyndt lag dijonsennep på kød siden af silden og drys en anelse estragon herpå.
  • Vend dem herefter i rugmel, der er blandet med salt og peber.
  • Steg sildene på panden i gyldent smør i 3-4 minutter på hver side.
  • Læg de stegte sild på fedtsugende papir og lad dem blive kolde.
  • Bland eddike, sukker og peberkorn og bring det i kog. Tag lagen fra varmen og afkøl det.
  • Læg sildene i den kolde eddikelage i en skål og lad dem trække 1 døgn, før de spises.
  • Kom løgringe og eventuelt kapers over de stegte sild inden servering.
  • Servér groft rugbrød til Rugmelsstegte sild med sennep og estragon.

 Tip: Sildene kan fryses ned i lagen og optøs i køleskabet før serveringen.

N-3 fedtsyrer (omega 3 fedtsyrer) er livsnødvendige
og befordrende for hjernen, indlæringsevnen, hjertet og musklerne.

13 tips til hvordan du undgår at tage på i julen

Er du klar til at gøre noget for dig selv? Er det nu du er motiveret til at blive ‘Sund og Slank For Altid’?  Forløbet henvender sig til dig, som savner vedvarende vægttab, som gerne vil stoppe med at tage  din livsstilsmedicin, som gerne vil have styr på din stress eller på dine humørsvingninger og en endeløse træthed.

Bliv smertefri – tag med på BINDEVÆVSWORKSHOP

Del opskriften med dem der gerne vil prøve en ny udgave af stegt sild i eddike og lage. Mine kursister er hel pjattet med dem. Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen