Tags

, ,

´Sprøde Jubilæums chokoladecookie` landet på bloggen.

…Tak for de første 20 år som selvstændig! Den 2. oktober 2001 holdt jeg reception på Restaurant Piaff i Silkeborg, da min første Livsstilskogebog så dagens lys. Det var en STOR dag. Jeg glemmer den aldrig og ej heller hvad livsstilsbogen Mad, inspiration & livsglæde – med kost, Motion og Sund fornuft første med sig… Det var pænt crazy når jeg tænker tilbage på det! Det har var været vildeste rejse… Super spændende opgaver, fyldt med skønne og super dygtige samarbejdspartnere.

Livet som selvstændig er mangfoldigt, fyldt med overraskelser, vildskab og på mange måder fyldt med kærlighed, da passion og indre lyst driver værket. For mig var det som at føde mit første barn, som 28-årig alenemor. Det var i sig selv udfordrende, jeg fik mange skrammer, endda åbne sår – dog viste det sig, at være utrolig udviklende for mig som menneske og som kaptajn på eget skib.

Jeg kan ikke sige nok tak til alle I vidunderlige mennesker der har være med på rejsen, støttet mig, skubbet mig, troet på, hjulpet med alt lige fra fremstilling af sunde snack, madopskrifter, regnskab, telefon, korrekturlæsning, kopiering, IT hjælp, kopiering, En skulder at læne sig op ad når jeg mødte modstand.

Vi har brugt mange arbejdstimer og hver en og en har været en sand fornøjelse på den ene eller anden måde. At se helheden hjælper mig altid til at gå det næste skridt. En ting er stensikkert, der var ikke gået alle de skridt, løbet kilometer og besteget bjerge, havde det ikke været for alle de vidunderlige, mennesker, klienter, kursister og samarbejdspartnere. God karma kan noget og den har været med til at skabe en flydende og let gang for mig gennem årene. Af hjertet tak.

… I anledningen af de 20 år som selvstændig får du her opskriften på ´Sprøde Jubilæums chokoladecookie`. En lækker cookie der går godt til kaffe og the.

Ønsker dig held og lykke i køkkenet.

Sprøde chokoladecookies af Lise Brinkman

Sprøde chokoladecookies

25 stk.

Af: Lise Brinkman, billede Reform Your Body


Det skal du bruge

75 gram blødt, økologisk smør

100 gram sukker (1 ¼ dl)

1 æg

50 gram brun farin (3/4 dl)

150 g hvedemel (2½ dl)

1 tsk vaniljesukker

¾ tsk natron

¼ tsk fint Himalayasalt

50 gram mørk chokolade, 80%

50 gram hasselnøddekerner, hakkede

50 gram mandler, hakkede

>> Få opskriften på Jernholdig Spidskålssalat

Sådan gjorde jeg

Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt farin og æg under fortsat omrøring.

Bland hvedemel sammen med vaniljesukker, natron og salt og vend det i smørblandingen.

Tilsæt den hakket chokolade, og groft hakkede nødder og mandler.

Sæt med 2 teskeer dejen i toppe på en plade med bagepapir. Tag et lille glas lunken vand og en gaffel og dyp gaflen i vandet og pres let på dejtoppen med gaflen.

Bag Chokoladecookies øverst i ovnen ved 175 ° i ca. 7 min.


Ønsker dig alt mulig held og lykke i køkkenet.

Kærligst Lise

Workshoppen | Stærk og elastisk bækkenbund | kommer til Vanløse torsdag den 10. februar kl. 16.30 – 18.00. Klik her for at læse mere og sikre dig en plads.