Tags

, , ,

Spidskål har vundet danskernes hjerter. Nu fås de både økologiske og konventionelt dyrket. De har et højt indhold af C og K vitamin samt flere af B-vitaminerne inklusive folat. Disse partnerskaber styrker dit immunforsvar, dine knogler, røde blodceller, hud samt DNA. Desuden hjælper k vitamin dine eventuelle sår med at hele og din krop med at omdanne maden til energi. Granatæblerne har samme egenskaber, og disse har endda så stort et indhold C-vitamin, at de i dag kaldes Superfood. Pæren er en efterårsfrugt, som også er en god kilde til C-vitamin samt E-vitamin, altså kraftfulde antioxidanter og essentielle næringsstoffer.

What´s not to like?

Farvestrålende spidskålssalat af Lise Brinkman

Farvestrålende spidskålssalat

Personer 4

Af: Lise Brinkman, billede Reform Your Body

Det skal du bruge

¼ spidskål, i fine strimler

1 stor pære i tern eller 2 små.

250 g granatæblekerner

3 forårsløg, i tynde skiver

40 g hasselnødder, blancherede og tørristede

½ dl olie-eddike-dressing med granatæble

Foden, kroppens fundament – næste workshop den 20. januar efterfulgte af en workshop 5. april 2022

Sådan gjorde jeg
Skyl spidskålen og striml den i tynde skiver. Vend olie-eddikedressingen heri kort inden servering. Orden da forårsløg, bær og frugt og vend det i salaten, husk at gemme lidt til at toppe salaten, så den tager sig godt ud. Afslutningsvis toppes med hakkede hasselnødder.

God fornøjelse i køkkenet og Bon appetit

Kærligst Lise

Krydrede fiskefrikadeller af Lise Brinkman