Tags

, , , , , ,

…Jeg er opvokset på landet – omgivet af vandet. Det betyder at jeg har fået serveret fisk mange gange som barn – endda uden, at jeg var et skarn. Jeg elsker fisk som spise – skrev kogebogsforfatteren Lise. Sild eller ej, så er krydrede fiskedeller en mulig vej, for kære dig.

Frisk fisk er en luksus varer for mig – måske er fisk også det for dig!? Fisk er fyldt med mange gode sager – endda nogen som ligger sig på lager… Og nogen som hjælper dig med at dine led ikke knager.

Krydrede fiskedeller

6 personer

Af: Lise Brinkman, billede Reform Your Body

Få opskriften på >> Asiatisk inspirerede fiskefrikadeller

Det skal du bruge

400 g fiskefars med torsk (netto), den er tørt rørt op.

2 æg (M/L)

2 spsk. loppefrøskaller

1 lille bundt purløg

Bladene af 5 stængler timian

Bladene af 2 små buketter rosmarin

Citronskal af ½ økologisk citron

Ca. ¾ tsk salt

¾ tsk groftkværnet peber


>> Få også opskriften på laksedeller

Til stegning
Jeg brugte en blanding af olivenolie og smagsneutral kokosolie.

“Fisk skal tilberedes med kærlighed… Fisk indeholder bl.a. selen, jod og D-vitamin, som vi kan have svært ved at få nok af gennem den mad vi spiser. Variér mellem de fede og de magre typer fisk. Fede fisk er for eksempel makrel, sild og laks – ringe på gode fiskeolier – Omega-3, mens magre fisk kan være torsken, som her”

Sådan gjorde jeg
Rør alle ingredienserne sammen og lad fiskefarsen stå overdækket, og trække 1 times tid i køleskabet.

Fordel ‘de krydrede fiskedeller’ på en stor pande med olie til stegning. Steg fiskedellerne ved middeltemperatur ca. 5 minutter på den ene side – læg låg over panden. Steg fiskedellerne til de bliver gyldenbrune. Vend dellerne og steg dem 4 minutter mere uden låg. Du kan også bage fiskefrikadellerne i ovnen ved 175 grader i 10-15 min. til fiskedellerne bliver gyldenbrune.

De krydrede fiskedeller kan nydes sammen med Spidskålssalat med blåbær eller Aspargessalat med ærter, spidskål og bagte soltørrede tomater

PILATES ON-DEMAND

 • Reform Your Body´s Trænings- og selvbehandlingsvideoer af 10 – 30 – 45 – 60 – 90 min. varighed, så du kan vælge de videoer, der passer ind i din hverdag. Den første måned ligger der 20 videoer til dig – den næste 24 og derefter 28 osv. 
   
 • Reform Your Body programmer, der løsner op for spændinger, opbygger styrke og smidighed og skaber ro i sindet.
   
 • Månedlig live trænings-session online fra Reform Your Body, med mulighed for at få besvaret spørgsmål (denne session bliver optaget, så du kan se eller gense den efterfølgende – dog uden spørgsmål og kommentarer).
   
 • Reform Your body ´Gold Talks´, som er lavpraktiske anvisninger, TIP & Tricks, der hjælper dig til gode afspændinger og træningsoplevelser.
   
 • Reform Your Bodys behandler-forløb, som er guidning og undervisning, du kender, bare en anelse mere detaljeret.
   
 • Guidede afspændinger fra Reform Your Body, der mindsker stress og giver fornyet energi.
   

Træningsvideoerne er tilgængelige på alle tidspunkter af døgnet, og der tilbydes undervisning, der er designet til at alle i en anspændt travl hverdag.

”Træk vejret, slip skuldrene, bliv stærk indefra og ud slap af og find roen hjemme bagefter. ”

Træn når du har lyst 24/7
Pilates On-Demand – Træn når du har lyst 24/7.

Hos Reform Your Body starter dit abonnement med 20 træningssessioner med forskelligt fokus.

…Der kommer hver måned 4 nye træningssessioner oven i hatten får du et 5 kvarters Life-event med i prisen hver måned til en værdi af kr. 135,-.

Læs mere – Pilates On-Demand