Tags

, , , , , ,

Dild Hummus

Af: Lise Brinkman, Foto: Reform Your Body


Det skal du bruge

5 dl g kogte kikærter

2 spsk. olivenolie eller Oil of Life

1 spsk tahini

2 fed hvidløg

1 spsk. dildspidser

1½ dl vand

½ tsk Himalaya salt

¼ tsk kværnet peber

Vil du inderligt gerne UD af CORONA BOBLEN – genskabe en balanceret hverdag i en bevægelig og stærk krop. Være sammen med andre imens du får en masse viden og praktiske redskaber til at forkæle dit bindevæv, krop og sjæl? Så kom til Lise Bindevævs Workshop – Vanløse – eller snup ONLINE On-Demand hjemme i trygge rammer.

Sådan gjorde jeg

  1. Læg kikærterne i blød i rigeligt vand, tildækket, i mindst 12 timer.
  2. Skyl dem grundigt efter iblødsætning.
  3. Kog kikærterne i 35 minutter, tildækket med vand, tilsat hvidløg og peberkorn.
  4. Skum vandet de første 5 min. af kogningen.
  5. Nemt, billigt og hurtigt pålæg, som nærmest passer sig selv.
  6. Si vandet fra kikærter, peberkorn og kogte hvidløg – afkøles.
  7. Kom kikærterne i en foodprocessor. Tilsæt vand, kogte hvidløg, dildspidser, tahini og peber – blend til hummussen har en cremet konsistens.
  8. Som det allersidste hælder du olivenolie eller Oil of Life i og blender til du har en lækker cremet dildhummus – smages til inden servering. HUSK vi har ikke alle ens smagsløg.

Prøv eksempel Dild Hummus sammen med gulerodsstave, Grovtrekanter med spinat, Lises sprøde knækbrød eller Rugbrødstrekanter

Tips og tricks
Frys eventuelle overskydende kikærter ned i mindre portioner og brug dem som snack, i salat, i en gryderet/wokgryde, til en portion hummus når du har lyst til det. Vil du hellere tilberede en stor portions hummus med det samme så tøv ikke, det kan også fryses ned i mindre portioner.

Læs, hvordan du kommer ned i vægt – 7 uimodståelige TIPS

Velbekomme

Kærlige og bevægelige hilsener Lise

Bon appetit – del opskriften med dem, der sætter pris på sunde snack der er lavet fra bunden. Smager lækkert til frokost, i salaten, på brødet sammen med gulerodsstave. Ovnbagt laks med grønt og Dild Hummus er også rigtig lækkert. Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen © Foto Reform Your Body