Traditionens tro er der udviklet nye Julekonfekt-opskrifter. Her kommer endnu en, som jeg har valgt at kalde Julekugler med kanel (-;
I år er julekonfekten både gluten- og mælkefri – hvilket på ingen måder afspejler smagen… Til gengæld har jeg gjort det nemt for dig at servere julekonfekt, så de fleste fra nær og fjern kan tåle den. Jeg lover at de også får en GOD smagsoplevelse.
>>Prøv også opskriften på fuldkornsæbleskiver
Julekugler med kanel
10-12 personer
Af: Lise Brinkman, billede Reform Your Body
Det skal du bruge
75 g mandler, smuttede
75 g cashewnødder
100-110 g dadler, friske u/sten
50 g rosiner
1 spsk. peanut butter
1-1½ tsk. kanel
Topping
Glimmer fra DUST, Mill & Mortar
Sådan gjorde jeg
Blend alle ingredienserne sammen til en homogen masse. Smag på Julekugler med kanel til og vurder, om der skal tilsættes mere krydderi eller substans. Hvis du har ramt den rette konsistens, så rul kugler af 10 g stykket, på den måde får de en passende julekonfektstørrelse. Julekugler med kanel kan sagtens serves uden topping.
Lås din krop op og bliv smertefri
God fornøjelse i julekøkkenet og bon appetit.
Energifyldte hilsener Lise