Tags

, , , , ,

Traditionens tro er der udviklet nye Julekonfekt-opskrifter. Her kommer endnu en, som jeg har valgt at kalde Julekugler med kanel (-;

I år er julekonfekten både gluten- og mælkefri – hvilket på ingen måder afspejler smagen… Til gengæld har jeg gjort det nemt for dig at servere julekonfekt, så de fleste fra nær og fjern kan tåle den. Jeg lover at de også får en GOD smagsoplevelse.

>>Prøv også opskriften på fuldkornsæbleskiver

Julekugler med kanel

10-12 personer
Af: Lise Brinkman, billede Reform Your Body

Det skal du bruge

75 g mandler, smuttede

75 g cashewnødder

100-110 g dadler, friske u/sten

50 g rosiner

1 spsk. peanut butter

1-1½ tsk. kanel

Topping
Glimmer fra DUST, Mill & Mortar

>>Prøv også Julens myslibar

Sådan gjorde jeg
Blend alle ingredienserne sammen til en homogen masse. Smag på Julekugler med kanel til og vurder, om der skal tilsættes mere krydderi eller substans. Hvis du har ramt den rette konsistens, så rul kugler af 10 g stykket, på den måde får de en passende julekonfektstørrelse. Julekugler med kanel kan sagtens serves uden topping.

Lås din krop op og bliv smertefri

God fornøjelse i julekøkkenet og bon appetit.

Energifyldte hilsener Lise

Triveses Yoga med Lise Brinkman.