Brinkman´s Omega-3 mysli
Af: Lise Brinkman, Foto: Sunshine
Det skal du bruge
100 g grovvalsede havregryn (evt. glutenfri)
100 g valnødder, grofthakket
100 g mandler, grofthakkede
50 g græskarkerner
50 g hørfrø, hakket
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. stødt kanel
25 g chiafrø
———————————
2 spsk. honning
2 spsk. ingefærsaft (Hvordan laver jeg ingefærsaft?)
Bindevævsworkshop lørdag den 3. oktober kl. 13.00 – 16.00
Sådan gjorde jeg
Bland alle de tørre ingredienser sammen. Smelt honningen over svag varme og tilsæt ingefærsaften.
Fordel honning og ingefærsaften over tørvarerne og rør det godt sammen. Hæld Omega-3 myslien ud på et stykke bagepapir og tør myslien i ovnen ved 150 grader i ca. 15-20 minutter. Det er en god idé at røre et par gange i myslien undervejs, så du har en fornemmelse af hvornår den er færdig hos dig. Det er nemlig ikke alle ovne som bager ens. Når myslien er færdig køles den ned – og inden du hælder myslien i en tætsluttende beholder, tilsætter du chiafrøene.
Læs også ‘stabilt blodsukker med mandler’
Bon appetit.
Pas på dig selv og hinanden.
Kærligst Lise Brinkman
Du kan få fingrene i Lise´s kogebøger på reformyourbody.dk