omega 3 mylis

Brinkman´s Omega-3 mysli

 Af: Lise Brinkman, Foto: Sunshine

Det skal du bruge

100 g grovvalsede havregryn (evt. glutenfri)

100 g valnødder, grofthakket

100 g mandler, grofthakkede

50 g græskarkerner

50 g hørfrø, hakket

1 tsk. vaniljesukker

2 tsk. stødt kanel

25 g chiafrø

———————————

2 spsk. honning

2 spsk. ingefærsaft (Hvordan laver jeg ingefærsaft?)

Bindevævsworkshop lørdag den 3. oktober kl. 13.00 – 16.00

Sådan gjorde jeg

Bland alle de tørre ingredienser sammen. Smelt honningen over svag varme og tilsæt ingefærsaften.

Fordel honning og ingefærsaften over tørvarerne og rør det godt sammen. Hæld Omega-3 myslien ud på et stykke bagepapir og tør myslien i ovnen ved 150 grader i ca. 15-20 minutter. Det er en god idé at røre et par gange i myslien undervejs, så du har en fornemmelse af hvornår den er færdig hos dig. Det er nemlig ikke alle ovne som bager ens. Når myslien er færdig køles den ned – og inden du hælder myslien i en tætsluttende beholder, tilsætter du chiafrøene.

Læs også ‘stabilt blodsukker med mandler’

Bon appetit.

Pas på dig selv og hinanden.

Kærligst Lise Brinkman

Du kan få fingrene i Lise´s kogebøger på reformyourbody.dk