Tags

, , ,

1/2 tallerken grøntsager (250 g frugt og grønt)

1/2 tallerken grøntsager (250 g frugt og grønt)

Rødbedesalat med granatæble

4 personer

Af: ©Lise Brinkmnan, forfatter, madskribent, kropsterapeut, underviser og instruktør. Billede: ©Reform Your Body – må naturligvis gerne deles via de sociale medier.

>> Indisk kikærtegryde

Det skal du bruge

1 kg rødbeder

1½ spsk. olivenolie

1 spsk. hindbærbalsamicosirup

1 spsk. sesamfrø

160 g granatæble, frisk eller vakuummeret

Ca. 1 tsk. Atlanterhavssalt, fint

1 tsk. groftkværnet peber

Bladene fra 10 stængler timian

40 g hakkede saltede pistaciekerner

 >> Bindevævsworkshop; Fascial Training, Balance and Stretch – WORKSHOP den 25/1 kl. 13.00 – 16.00.

Sådan gjorde jeg

Skræl rødbederne og skær dem i mindre tern. Kom rødbedetern op i en wok sammen med olivenolie, hindbærbalsamicosirup og sesamfrø. Steges ved svag varme 4-5 under låg i ca. 20-25 min. afhængig af rødbedens konsistens og størrelse.

Sluk for wokken, og smag til med salt, peber samt timianblade.

Vend granatæble i til sidst og top eventuelt med hakkede, saltede pistaciekerner eller ristede, let saltede græskarkerner.

>> Prøv også opskriften på tomatsuppe med kikærter  eller hendes tredie livsstils-bog  ‘Livsstilsmysteriet – Vink farvel til slankehelvedet’.