Tags

, , , , ,

guldnødder_fotograf_sunshine

Tørrede guldnødder m/kanel

10 pers.

Af: ©Lise Brinkmnan, forfatter, madskribent, kropsterapeut, underviser og instruktør. Billede: ©Reform Your Body – må naturligvis gerne deles via de sociale medier.

Ingredienser
1 liter vand
50 g valnødder
1 tsk. kanel
¼ tsk. guld glimmer

——–

50 g mandler
1 tsk. kanel
1 spsk. honning

Få fingrene i hele Lises Juleopskriftbog her

Sådan gjorde jeg
Bring vandet i kog. Tilsæt kanel, guldglimmer og valnødder.

Lad det småkoge i ca. 10 minutter. Si vandet og gem det til en portion mandler, hvor du tilsætter en ekstra tsk. kanel og 1 spsk. honning til vandet. Bringer vandet i kog og koger mandler i tilsvarende 10 minutter.

Tørres i ovnen ved ca. 180 grader varmluft i ca. 30 minutter. Vend jævnligt i nødderne. Valnødderne er sandsynligvis færdige efter 20 minutter. Køles ned, inden de serveres, eller pakkes i en papirspose.

Nødderne kan bruges som festlige snack til velkomst eller til kaffen. De kan også bruges til at dekorere en marcipanroulade overtrukket med chokolade. Det vil se rigtig flot ud. Ønsker dig held og lykke.

Tøm hovedet, slip hverdagen, genoplad kroppen ved skøn bevægelse, masserende bevægelser, stræk, gode grin, ro og afslapning. Tag med på næste workshop hvor træning af bindevævet er omdrejningspunktet. Få en aha oplevelse og et BOOST af energi, og styrk din træningsglæde med Reform Your Body and Mind.

Tips & tricks
Ønsker du valnødderne eller mandlerne i sølv- eller bronzefarvet, så prøv at leg med de samme mængder, når du anvender glimmeret.