Tags

, , , ,

 

Lisekrebinetter-2-Lise-Brinkman

Linsekrebinetter med gulerod og persille

8 personer

Af: ©Lise Brinkman, forfatter, forandringsagent og instruktør.

Billede: ©Reformyourbody – må naturligvis gerne deles via de sociale medier

>> Få opskriften på tomatsuppe med kikærter

Det skal du bruge

700 g sorte linser, kogte

400 g gulerod, revet

4 æg (M/L)

3 fed hvidløg

2 håndfulde persille, skyllet og hakket

100 g sorghum mel (eller andet mel efter dit valg)

Et par peberkorn

Salt

Groftkværnet peber

 >> Få opskriften på Rødbedekrebinetter med Quinoa

Linsekrebientter

Sådan gjorde jeg
Jeg kogte linserne sammen med 2 af hvidløgene og en anelse salt og et par peberkorn. Siede vandet fra og lod dem afkøle. Jeg fandt peberkornene og tog dem fra. Herefter river eller blender jeg gulerødder sammen med det sidste hvidløg og persillen. Til sidst blander jeg alle ingredienserne sammen og lader ”farsen hvile lidt”, så den samler sig. Og herefter bruger jeg en spiseske til at bestemme størrelsen på krebinetterne og flader dem ud med skeen, så de bliver nogenlunde runde og ca. 1,5 cm høje. Krebinetterne steges i olie ved lidt mere end middel temperatur, ca. 4 min. på hver side. Bon appetit

Fascial Training, Balance and Stretch – WORKSHOP den 2/3 og 30/3 kl 15.00

Vil du gerne med ud af slankehelvedet og have inspiration til en sundere livsstil, så kan du købe Lise´s seneste kogebog ‘Livsstilmysteriet – vink farvel til slankehelvedet’ her. Lige NU 10% rabat.

Tip & Tricks
Jeg bruger økologisk gulerødder, så jeg skærer kun top og bund af og skyller dem. Linsekrebinetter med gulerod og persille kan fryses ned – tages med på picknick, serveres til frokost eller spise som kød til et aftensmåltid. Mulighederne er mange! Prøv dem du vil ikke fortryde. Bon appetit.

>>Få opskriften på Kartoffelsuppe med persille og hvidløg