Tags
Foodinspiration, foodstyling, Kødfri, Lise Brinkman, Rødbedekrebinetter, Reformyourbody.dk, Vegetarisk mundgodte
Rødbedekrebinetter med Quinoa
4 – 6 personer
Af: ©Lise Brinkmnan, forfatter, madskribent, forandringsagent, køkkenleder og instruktør.
Billede: ©KMS – må naturligvis gerne deles via de sociale medier.
Det skal du bruge
350 g kogt, sort quinoa (125 g ukogt)
300 g rødbede, blended
1½ dl vand
2 æg (M/L)
150 g havregryn (evt. glutenfri)
75 g peanutmel
25 g mandler, saltede og hakkede
1½ tsk. kanelpulver
1½ tsk. salt
1 tsk. groftkværnet peber
Oliven- eller neutral kokosolie til stegning
Få også opskriften på Quinoablinis
Sådan gjorde jeg
Skyl quinoafrøene og kog dem efter anvisningen på posen. Si vandet fra. Blend skrællet rødbede i en foodprocessor. Bland quinoa, hakkede rødbeder, vand, æg, havregryn sammen med peanutmel, hakkede mandler, kanelpulver, salt og groftkværnet peber.
Vil du gerne med ud af slankehelvedet og have inspiration til en sundere livsstil, så kan du købe Lise´s seneste kogebog ‘Livsstilmysteriet – vink farvel til slankehelvedet’ her. Lige NU 10% rabat.
Varm panden op til middel temperatur, steg Rødbedekrebinetter med Quinoa i olivenolie eller kokosolie ca. 4 min. på hver side, til de er stegte og let gyldne på begge sider.
Kan nydes varme såvel som kolde. Andre Quinoatyper kan naturligvis også anvendes.
Få opskriften på en sukkerfri Brownie
Tips og Tricks
Rødbedekrebinetter med Quinoa kan fryses ned – tages med på picknick, serveres til frokost eller spise som kød til et aftensmåltid. Mulighederne er mange! Bon appetit.
En sjov og anderledes ret, som tager lidt mere tid til at tilberede. Jeg synes rødbedekrebinetter er tiden værd, da de smager af mere. Jeg ville ikke tøve med at servere dem. God fornøjelse i køkkenet og Bon appetit!