Tags

, , , , , ,

rb_02

Rødbedekrebinetter med Quinoa

4 – 6 personer

Af: ©Lise Brinkmnan, forfatter, forandringsagent og instruktør.

Billede: ©KMS – må naturligvis gerne deles via de sociale medier.

Det skal du bruge

350 g kogt, sort quinoa (125 g ukogt)

300 g rødbede, blended

1½ dl vand

2 æg (M/L)

150 g havregryn (evt. glutenfri)

75 g peanutmel

25 g mandler, saltede og hakkede

1½ tsk. kanelpulver

1½ tsk. salt

1 tsk. groftkværnet peber

Oliven- eller neutral kokosolie til stegning

Få også opskriften på Quinoablinis

rødbedekrebinetter

Sådan gjorde jeg
Skyl quinoafrøene og kog dem efter anvisningen på posen. Si vandet fra. Blend skrællet rødbede i en foodprocessor. Bland quinoa, hakkede rødbeder, vand, æg, havregryn sammen med peanutmel, hakkede mandler, kanelpulver, salt og groftkværnet peber.

Vil du gerne med ud af slankehelvedet og have inspiration til en sundere livsstil, så kan du købe Lise´s seneste kogebog ‘Livsstilmysteriet – vink farvel til slankehelvedet’ her.

peanutbuttermel.jpg

Varm panden op til middel temperatur, steg Rødbedekrebinetter med Quinoa i olivenolie eller kokosolie ca. 4 min. på hver side, til de er stegte og let gyldne på begge sider.

Kan nydes varme såvel som kolde. Andre Quinoatyper kan naturligvis også anvendes.

Få opskriften på en sukkerfri Brownie

Tips og Tricks
Rødbedekrebinetter med Quinoa kan fryses ned – tages med på picknick, serveres til frokost eller spise som kød til et aftensmåltid. Mulighederne er mange! Bon appetit.

En sjov og anderledes ret, som tager lidt mere tid til at tilberede. Jeg synes rødbedekrebinetter er tiden værd, da de smager af mere. Jeg ville ikke tøve med at servere dem. God fornøjelse i køkkenet og Bon appetit!