Julens myslibar

Tags

, , , , ,

jul_glædelig-jul-2018

Julens Myslibar

20 pers.

Af Lise Brinkman, Foto: KMS

 

Ingredienser

50 g chokolade, 85%

50 g peanutbutter

25 g honning

1 spsk. kokosolie (1 spsk.)

1 tsk. kanel

—-

50 g havregryn

25 g valnød, let hakkede

50 g. mandler evt. ristede eller halvdelen let saltede

15 g rosiner eller tørrede tranebær, let hakkede

Få også opskriften på Fuldkornsflakes

Sådan gjorde jeg
Smelt chokolade, peanutbutter, kokosolie og kanel i et vandbad. Hæld herefter hakkede nødder og tørrede frugter i og rør, til det er ligeligt fordelt. Rør derefter havregrynene i og vend, til du har en ensartet lækker chokolademasse. Fordel massen ud på bagepapir i en mindre form og jævn den ud i ca. 1½ – 2 cm højde.

Pak bagepapiret rundt om mylimassen og stil den i køleskabet et par timer, til den har samlet sig og er størknet og klar til at bliver skåret ud i ca. 2×2 cm stykker.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s