Tags

, , , , ,

jul_glædelig-jul-2018

Julens Myslibar

20 pers.

Af Lise Brinkman, Foto: Sunshine

Ingredienser

50 g chokolade, 85%

50 g peanutbutter

25 g honning

1 spsk. kokosolie (1 spsk.)

1 tsk. kanel

—-

Få opskriften på ‘Fyldte dadler’

50 g havregryn

25 g valnød, let hakkede

50 g. mandler evt. ristede eller halvdelen let saltede

15 g rosiner eller tørrede tranebær, let hakkede

Få også opskriften på Fuldkornsflakes

Sådan gjorde jeg
Smelt chokolade, peanutbutter, kokosolie og kanel i et vandbad. Hæld herefter hakkede nødder og tørrede frugter i og rør, til det er ligeligt fordelt. Rør derefter havregrynene i og vend, til du har en ensartet lækker chokolademasse. Fordel massen ud på bagepapir i en mindre form og jævn den ud i ca. 1½ – 2 cm højde.

Pak bagepapiret rundt om mylimassen og stil den i køleskabet et par timer, til den har samlet sig og er størknet og klar til at bliver skåret ud i ca. 2×2 cm stykker.

 

Julegaven-back-to-life_2019

Få energi og overskud i år 2020 – Back to life – livsstilsforløbet som hjælper dig på vej!