Quinoablinis
Af: ©Lise Brinkmnan, forfatter, madskribent, kropsterapeut og underviser og instruktør. Billede: ©Reform Your Body – må naturligvis gerne deles via de sociale medier.
Ingredienser
350 g kogt quinoa, røde Læs >> Quinoa fremtidens superfrø
150 g edamamebønner
100 g havregryn (glutenfrie)
2 æg (L)
3 stilke karrykrydderurt (kan undlades)
50 g pistaciekerner, hakkede og usaltede
2 tsk. karry
1 spsk. salt
1 spsk. peber
100 g sigtemel, sorghum- eller mandelmel
Olivenolile/kokosolie til stegning
Få GRATIS opskrift på jordbæris her
Sådan gjorde jeg
Skyl quinoafrøene og kog dem efter anvisning på posen. Si vandet fra. Blend de optøede edamammebønner let i en foodprocessor. Bland quinoa, hakkede edammmebønner og havregryn sammen med æg, vand, karryurt, karrypulver, hakkede pistaciekerner, mandelmel, salt og peber.
Varm panden op til middel temperatur, steg Quinoablinis i olivenolie eller kokosolie ca. 4 min. på hver side, til den er stegt og let gylden på begge sider.
Kan nydes varme såvel som kolde. Sort og hvid quinoa kan naturligvis også bruges.
Tips og Tricks
Quinoablinis kan fryses ned – tages med på picnic, serveres til frokost, som forret med eksempelvis laks eller en lækker creme og krydderurter on top. Den kan spises til i stedet for kød til aftensmaden. Mulighederne er mange! Bon appetit.
Bliv smertefri – mere bevægelige: Deltag på næste BINDEVÆVSWORKSHOP lørdag den 9. september 2023 kl. 10.30 – 13.30.
Drømmer du om at blive smertefri, mere bevægelig og stærkere på samme tid? Så Book Lise’s smertefrie bevægelsespakke til din virksomhed eller privat.
Velbekomme – del opskriften med dem, der gerne vil have en hjemmegjort lækker smagsoplevelse fyldt med fibre, protein og kompakte kulhydrater. Garanteret god mæthed og stabilt blodsukker. Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen © Foto Reform Your body and Mind .
Pingback: Asiatisk inspireret suppe alla Lise | Lise Brinkman
Pingback: Efterårssuppe | Lise Brinkman