Tags

, , , , , , , , ,

avokadois_med_lakrids

Avokadois med lakrids og hindbær

Af: ©Lise Brinkmnan, forfatter, madskribent, og instruktør,

Foto: ©Reofm Your Body and Mind – må naturligvis gerne deles via de sociale medier.

Det skal du bruge
100 g avokado
1½ dl havre- eller rismælk m/vaniljesmag
1 spsk. lakridsgranulat

Topping
10 g hvid chokolade
1 spsk. frysetørrede hindbær

Prøv også homemade müslibar

Sådan gjorde jeg
Blend avokado, mælk og lakridsgranulat sammen, til du har en cremet, lind konsistens. Fryses ned i små isforme med ca. 40-45 gram i hver.

HUSK eventuelt drys og ispinde 😉

Læs 13 gode grunde til at spise avokado

Tag avokadois med lakrids ud af isformen – smelt en anelse hvid chokolade. Pynt isene med smeltet hvid chokolade og drys med lakridsgranulat og evt. frysetørret hindbær.

Rigtig god fornøjelse i køkkenet…

Kh Lise