Tags

, , , , , , , , ,

avokadois_med_lakrids

Avokadois med lakrids

Af: ©Lise Brinkmnan, forfatter, Madskribent, forandringsagent, køkkenleder og instruktør, billede ©KMS – må naturligvis gerne deles via de sociale medier.

Ingredienser
100 g avokado
1½ dl sojamælk eller rismælk m/vaniljesmag
1 spsk. lakridsgranulat

Topping
10 g hvid chokolade
Lakridsgranulat
Drys evt. med frysetørret hindbær på et par stykker af de, som på billedet
1 spsk. frysetørrede hindbær

Prøv også homemade müslibarer

Sådan gjorde jeg
Blend avokado, sojamælk med vanilje og lakridsgranulat sammen, til du har en cremet, lind konsistens. Fryses ned i små isforme med ca. 40-45 gram i hver. HUSK eventuelt drys og ispindene.

Læs 13 gode grunde til at spise avokado

Tag avokadois med lakrids ud af isformen – smelt en anelse hvid chokolade. Pynt isene med smeltet hvid chokolade og drys med lakridsgranulat og evt. frysetørret hindbær.

Rigtig god fornøjelse i køkkenet…

Kh Lise
Mobil 21 62 72 59