Tags
Avokado, Foodinspiration, glutenfree, glutenfri, Health, Inspiration, lisebrinkman, Nutrition, Reformyourbody.dk, sundhed
Avokadois med lakrids og hindbær
Af: ©Lise Brinkmnan, forfatter, madskribent, og instruktør,
Foto: ©Reofm Your Body and Mind – må naturligvis gerne deles via de sociale medier.
Det skal du bruge
100 g avokado
1½ dl havre- eller rismælk m/vaniljesmag
1 spsk. lakridsgranulat
Topping
10 g hvid chokolade
1 spsk. frysetørrede hindbær
Sådan gjorde jeg
Blend avokado, mælk og lakridsgranulat sammen, til du har en cremet, lind konsistens. Fryses ned i små isforme med ca. 40-45 gram i hver.
HUSK eventuelt drys og ispinde 😉
Læs 13 gode grunde til at spise avokado
Tag avokadois med lakrids ud af isformen – smelt en anelse hvid chokolade. Pynt isene med smeltet hvid chokolade og drys med lakridsgranulat og evt. frysetørret hindbær.
Rigtig god fornøjelse i køkkenet…
Kh Lise