Tags

, , , , ,

bikiniklar_bred-banner

Lise Brinkman - Reform Your body and mind

Susanne Grant fik sit liv tilbage og smed 10 kilo i skraldespanden.

Læs Susannes historie her

Vejen til varigt vægttab og en sundere livsstil kan være hård og synes lang. Men et professionelt skulderklap og et kærligt spark bagi kan gøre en verden til forskel. Og det er præcis, hvad Lise Brinkman giver dig på forløbet Bliv bikiniklar med balance i hverdagen.

På 8 uger vil du få Lises bedste råd til at blive Sund og bikiniklar med balance i hverdagen. Og der er hverken tale om mirakelkure, Detox eller decideret faste. Lise arbejder med Sund Fornuft, hvor der er fokus på en sund udvikling indefra. Og selv om sund livsstil handler om mad, mad i rette mængder, opskrifter, gode smagsoplevelser, bevægelse og motion, så handler sund livsstil om så meget mere, og alt det får du med i købet.

Lise har mere end 15 års erfaring med vægttab, sund livsstil og personlig udvikling. Hun har selv vejet 94 kg – tabt 30 kg og holdt vægten, fordi hun sadlede om og ændrede sin livsstil.

Få opskriften på Selleribøf

Lise brænder for at inspirere og hjælpe dig på vej mod dine livsstilsmål…

Skal det være slut med at drømme? Vil du inderligt gerne have et afbalanceret forhold til mad? Er DU for alvor klar til at tage skridtet mod et lettere og sundere liv?

Forløbet henvender sig til dig, som har udfordringer med:
• Overvægt
• Livsstilsmedicin
• Stress
• Humørsvingninger
• Et glas eller to for meget
• Overspisning
• Planlægning og struktur
• At prioritere – vælge til og fra
• En endeløs træthed.

Annette indfriede sine tre mål på livsstilsforløbet ‘Sund og Slank med balance i hverdagen’. Allerede efter 10 uger kvittede Annette sin blodtryks- og kolesterolmedicin, som hun har taget i 12 år.

Hvornår start/slut
Torsdag  den 12. april – 11. juni fra  kl. 17.00 til 18.30.
Vi starter op med at lære hinanden at kende, krospanalyse, idéen bag de næste 8 uger, dine målsætninger og meget mere.

 

————————————————————————————————————

Mødegange

Mandag den 23. april, kl. 17.00 – 18.30
Livsstilsoplæg 1:  Mad er mere end gode smagsoplevelser – den mad vi spiser har også UINIKKE egenskaber, den kan hjælpe os skånsomt gennem en livsstilsændring, gennem stressede perioder, ved vægttab og eventuelle diæter. Du får svaret på hvordan første mødegang.

Mandag den 7. maj, kl. 17.00 – 18.30
Livsstilsoplæg 2:  Vanernes magt – hvor kommer de fra, hvad kan/skal vi bruge dem til, og hvad kan vi gøre ved dem? Du får svaret anden mødegang.

Mandag den 28. maj, kl. 17.00 – 18.30
Livsstilsoplæg 3: Motion, bevægelse og motivation – Hvordan finder du din indre gnist? Også de dage hvor du bare ikke gider komme ud ad døren? Hør ligeledes om de sundhedsfremmende effekter af motion og bevægelse på mødegang tre.

Mandag den 11. juni kl. 17.00 – 18.30
Livsstilsoplæg 4: Motivation og vedholdenhed er to parametre, der spiller ind, når det handler om at ændre sin livsstil – Du får svaret på, hvordan du fastholder din motivation og forbliver vedholdende i din ønskede livsstil.

Kropsanalyse og vejning sidste gang!


bikiniklar-_-lise-brinkman_2018

Det handler om fællesskab, det handler om at holde fast – arbejde videre med at indarbejde nye gode vaner eller erstatte gode vaner med endnu bedre vaner. Det handler om personlig udvikling – gå det næste skridt og bestige det næste bjerg.

 

Dorte har sagt farvel til 22 kg, Hun har fået troen på, at det lykkes denne gang!

Bliv glad for din vægt og din livsstil. Slut fred med dig selv og endeløse slankekure.

På forløbet Sund og Slank For Altid får du redskaberne til, hvordan sund mad, bevægelse/motion og simpel planlægning kan gøre din hverdag nemmere. Du genfinder dit overskud, vinker farvel til endeløse slankekure og opnår balance i din livsstil. Du styrker din selvtillid og dit selvværd.

 

 • Der er fokus på kloge kalorier, der ikke går på kompromis med smagen.
 • 4 ugers madplaner med tilhørende opskrifter.
 • Individuel kost- og motionsplan, hvis du har behov for det.
 • Mulighed for onlineline profil.
 • Professionel vejleder 2 gange i forløbet af  ½ times varighed.
 • Sparring og opbakning fra andre på holdet, når vi ses.
 • Mulighed for sparring og inspiration på Facebookgruppe.
 • Masser af inspiration og motivation til din nye livsstil.

De magiske tal
Vægt, fedt% og kropsmål er for de fleste motiverende parametre. På forløbet er det muligt at få lavet en kropsanalyse når forløbet starter og slutter, så du kan følge med i din udvikling. Der er ligeledes vejning de mange hvor vi mødes, og hver anden gang får du taget din fedt% og målt dine kropsmål for at følge med i dine fremskridt.

Succesoplevelser:
Selv om vægten er vigtig, så er det vigtigste, at du skaber små fremskridt med din livsstil, i dit tempo. Det essentielle er ligeledes, at du får indarbejdet de justeringer, der skal til, for at du skaber den livsstil, du gerne vil have, og dermed opnår personlig succes!

På forløbene er deltagerne begejstrede for den velsmagende mad – som skaber sundhed indefra og ud – uden nogen en specifik kur, fastedag og besværlige kostråd. Målet er at skabe et naturligt forhold til mad, et stabilt blodsukker – som sikrer velvære i kroppen. Følger du opskrifterne, så vil du også booste kroppen, alt imens du og familien får nogle gode smagsoplevelser.

Hvad har andre taget med?

 • At indarbejde morgenmad som en vigtig del af en energifyldt livsstil.
 • At lære at nyde livet frem for at kæmpe mod sig selv hele tiden.
 • At finde en aktivitet/bevægelsesform, som motiverer den enkelte.
 • At skære ned på kaffe- og alkoholforbrug.
 • Simpel planlægning af mellemmåltider/snack.
 • At opleve, at man ikke lider nogen nød – og samtidig får mere livslyst.
 • At  lære sig selv at kende – og tage ansvaret for sin egen sundhed samt lære at slutte fred med sig selv.

Sted Valbytag, Gl. Køge Landevej 55, 5. sal, 2500 Valby.

Der er plads til 12 på holdet! Er du hurtig, kan du nå at blive en af dem!

Du klarer skærene uden specielle kure, fastedage og besværlige kostråd. Målet er at skabe et stabilt blodsukker og et naturligt forhold til mad – som sikrer dig velvære, alt imens du og familien får nogle gode smagsoplevelser.

Sund og Slank For Altid – 8 ugers forløb

Skal du være med? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lise på 21 62 72 59 eller skrive til info@lisebrinkman.dk