Tags

, , , , , ,

Julelækkerier-og-sund-konfekt-med-Lise-Brinkman_uden-logo.jpg

En jul uden alt for meget sul.
Snart er det tid til julehygge, nærvær og julearrangementer i en lind strøm. Mange af os er ved at kløjes i julens traditioner, som blandt andet byder på julelækkerier, som traditionelt set er fyldt med sukker, farvestoffer og for mange uhensigtsmæssige fedtstoffer.

De fleste af os tager også et par kilo eller mere på hen over julen! Efterfulgt af det ”obligatoriske nytårsforsæt”: I ”År 2018 skal det være slut – jeg vil leve sundt!” Det er her, jeg vil tillade mig at stikke en velment kæp i hjulet!

Hvorfor vente?
En længe ønsket livsstilsændring kan lige så godt start nu. Det handler jo slet ikke om at opgive noget, du værdsætter eller elsker – det handler om at finde alternativer, som du vil værdsætte endnu mere og elske endnu højere!!

Derfor et ekstraordinært tilbud til dig – Mulighedernes land!

Du kan købe julekogebogen ‘Julelækkerier og sund konfekt’

”Julelækkerier og sund konfekt” af Lise Brinkman til den beskedne pris á 89,- kr. Julelækkerier og sund konfekt er opskrifter, som dækker hele familien, små som store., unge som gamle. Jeg har gjort det muligt at tilberede skønne og smagfulde julegodter uden flere kilo sukker, ja praktisk talt kan du nøjes med at bruge det naturlige sukker, som findes i de rene råvarer. Jeg har sørget for, at julegodterne er smagt til med julens krydderier, sunde fedtsyrer samt gode byggestensproteiner, så blodsukkeret kan forblive stabilt. På den måde er det nemmere for kroppen, musklerne og hjernen at være klar til at gribe hver dag i julen.

Julelækkerier og sund konfekt indeholder 30 lækre opskrifter:

# Inspiration til en “JUL UDEN SUL”.
# JULELÆKKERIER til børn og voksne.
# Inspiration til et SUNDERE VALG i julen.
# Gode SMAGSOPLEVELSER.
# Fokus på de RENE råvarer – KÆRLIGE julelækkerier.
# En lille julehilsen fra mig til dig og andre konfektelskere.
# En GLAD JULE playliste, som du kvit og frit kan downloade på spotify.

cropped-sunde-julegodter-book.jpg

Ønsker dig en energifyldt glædelig jul

Sundhedsentusiast, madskribent, kogebogsforfatter

Med ønsket om en kærlig jul
Lise Brinkman