Workshop.jpg

Jeg har arbejdet med mennesker og menneskers vaner i næsten 17 år. Og er der en ting jeg er helt sikker på, så er det, at DET er SVÆRT at ændre sine dårlige vaner….

Grunden til, at det er svært, er at mange af os bilder os ind, at vi ønsker at ændre dem. Men når sandheden skal frem, så ønsker vi det i virkeligheden ikke. Vi vil hellere forblive på overfladen af vores liv. Og maden, alkoholen, illusioner, sladder, (selv) kritikken, og de sociale medier er med til at holde os på overfladen.

NED i vægt? JA TAK – 7 uimodståelige TIP

Mønstre ændres ved at turde mærke livet – mærke hvad det sker når en proces sættes igang. Ikke ved at tænke – men mærke, føle, bare være, nyde proces og forandre… 

5 Tip til en sund vægt

Gemmer vi os i livet, så bliver det op ad bakke at ændre vaner. At ændre livsstil er en proces! Det er i processen, at læringen sker – så keep up the good work.

Øv dig i at lægge mærke til, at du udvikler dig, det skaber motivation og glæde indefra og ud, og det som du deler ud, får du igen.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at ændre den nedadgående livsstilsspiral til en opadgående spiral.

ER du klar til en håndsrækning, så klik på linket nedenfor, så lover jeg at inspirere og støtte dig på de 4 workshop der ligger i foråret!

——-

Onsdag den 13 maj kl. 17.00 – 18.00

Onsdag den 20. Maj kl. 17.00 – 18.00

Onsdag den 27. Maj kl. 17.00 – 18.00

Onsdag den 3. Juni kl. 17.00 – 18.00

——-

Energifyldte og kærlige hilsener fra Lise