Tags

, , , , , , ,

Jeg har arbejdet med mennesker og menneskers vaner i næsten 17 år. Og er der en ting, jeg er helt sikker på, så er det, at DET er SVÆRT at ændre de udhensigtsmæssige vaner….

Grunden til, at det er svært, er, at mange af os bilder os ind, at vi ønsker at ændre dem. Men når sandheden skal frem, så ønsker vi det i virkeligheden ikke. Vi vil hellere forblive på overfladen af vores liv. Og der er mange ting rundt omkring os, der er med til at gøre, at vi forbliver på overfladen. Men det kan også være, fordi det gør ondt at bevæge sig ind i dybden!? Måske er manden, alkoholen, utroskaben, sladderen og (selv) kritikken, de sociale medier er med til at holde os på overfladen!?

Få opskriften på en >> Lækker sukkerfri brownie 

Lise Brinkman - Reform your body and mind
Mønstre ændres ved at turde mærke livet – mærke, hvad det er der sker, når en proces sættes i gang. Ikke ved at tænke – men mærke, føle, bare være, nyde at processe og forandre…

Gemmer vi os i livet, så bliver det op ad bakke at ændre vaner. At ændre livsstil er en proces! Det er i processen, at læringen sker – så keep up the good work.

Øv dig i at lægge mærke til, at du udvikler dig, det skaber motivation og glæde indefra og ud, og det, som du deler ud, får du igen.

Lise Brinkman - Reform Your body and mind

Susanne Grant fik sit liv tilbage og smed 10 kilo til skæld.

Læs hvordan >> Susanne blev bikiniklar ved et tilfælde. Læs også >> Hvordan forsvinder mavefedtet?

Jeg vil gerne hjælpe dig, der er motiveret for at få sat en kæp i hjulet og få vendt skuden i den retning der tjener dig og din livsstil! ER du klar til en håndsrækning så klik på linket nedenfor, så lover jeg at inspirere og støtte dig!

Meld dig til Livsstilsforløbet med balance i hverdagen

Energifyldte og kærlige hilsener fra Lise