Tags

, , , ,

myslibar_bagt.jpg

Homemade myslibarer
( 15-20 stk.)

 

Af: Lise Brinkman, billede KMS

Det skal du bruge
8-10 friske dadler
2 store bananer (3 små)
2 æg (M/L)
2 dl havregryn eller havremel
2 dl hørfrø
2 dl græskarkerner
1 dl chiafrø
2 dl mandler, groft hakket  (eller andre nødder)
75 g tørrede bær ( jeg brugte goji og tranebær)
75 g chokolade, 85%, hakket eller cacao nips
Et lille drys salt

Sådan gjorde jeg
Befri stenene fra dadlerne. Kom dadler, bananer og æg i en blender og blend, indtil du har en lind masse. Hak chokoladen og mandler, kom det i en skål sammen med havregryn, hørfrø, græskarkerner, chiafrø, nødder, tørrede bær og salt. Vend nu de to blandinger sammen med en dejskraber, til du har en jævn konsistens. Hæld myslimassen i en form, med bagepapir, på ca. 25 x 30 cm. Bages ved 170˚C varmluft i ca. 40 min.

Tips & Tricks
Der kan bruges kakaonips, 85% med mint eller andre smage.

Et lækker snack måltid (!)

Velbekomme og god fornøjelse i køkkenet.

Energifyldte hilsener Lise

 

Bon appetit – del opskriften med dem, der gerne vil sætte fokus på lækre velsmagende snack, der tilmed er lavet af rene råvarer. Disse myslibarer kan sagtens indgå i en sundere livsstil og stabiliserer blodsukkeret ganske okay med al den protein og gode fedtsyrer der er tilsat. Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen © Foto Kost, Motion og Sund fornuft