Tags

, , , , ,

Får du også stress ved tanken om at skrue dig ned i bikinien til sommer?  Fortvivl ej – jeg har en plan!

Meld dig til ‘Bliv bikiniklar på 8 uger’ Du kan sagtens nå at stramme din krop synligt op, og tabe et par møg beskidte kilo, så du kommer til at hige efter at flashe den på stranden.

Forløbet varer 8 uger og vi mødes 4 gange i alt. Det anbefales, at du træner 3-4 gange om ugen – enten sammen med mig i FW eller på de mange andre lækre træningstilbud de har. Cykler du på job, går til roning, løber eller spille fodbold, så holder det også max! En kombination af styrke- og cardiotræning er optimalt, men andre træningsformer er mindst lige så gode. Træner du ikke kan du sagtens være med.

Se mere på Facebooksiden: Træn med Lise Brinkman

På forløbet bikiniklar på 8 uger får du:
Målt din bodyage og lavet en kropsanalyse første og sidste gang VI mødes. Du får dit eget vægtudviklingsskema, så du kan følge med i din udvikling. Her kan du blandt andet se anbefalede værdier for fedt% og BMI. Du får en overordnet (sund) kostplan, som sikre dig et vægttab, uanset træningsmængde og -form. Du får inspiration og opskrifter på 8 forskellige morgenmadstyper og frokoster + 30 forskellige mellemmåltider og aftensmåltid. Du lærer hvordan du kan planlægge dine måltider nemt. Og hvordan du med fordel kan spise når du træner og gerne vil tabe dig! Savner du mere energi i en travl hverdag, så meld dig til forløbet – der er MAX 20 pladser.

Jeg hedder Lise Brinkman, jeg har mere end 15 års erfaring med vægttab, sund livsstil og personlig udvikling. For 20 år siden vejede jeg 94 kg – tabte 30 kg og har gennem de sidste 15 år holdt vægten, fordi jeg valgte at sadle om og ændre livsstil. Mere end 1500 personer har deltaget på mine livsstilsforløb gennem de sidste 15 år.

Skal det være slut med at drømme? Vil du inderligt gerne af med mavefedtet og finde taljen igen? Vil DU for alvor tage skridtet mod et lettere og sundere liv?

Tilmeld dig Bliv bikiniklar på 8 uger her

…Læs om vanernes magt 


Forløbet henvender sig til dig, som har udfordringer med:
• Overvægt
• Livsstilsmedicin
• Humørsvingninger
• Overspisning
• Planlægning og struktur
• At prioritere – vælge til og fra
• En endeløs træthed.

Er du bare møg TRÆT af endeløse slankekure så meld dig til forløbet – der er KUN 20 pladser. Skal du være med på ‘Bikiniklar på 8 uger’, så meld dig til, inden pladsen er taget foran næsen på dig.

Læs vand hjælper kroppen på rette kurs

Hver gang er der:

  1. Vejning, fedt%-måling og kropsmål.
  2. Oplæg om hvordan du bliver sund og bikiniklar.
  3. Støtte og opbakning // Kærlige spark bag i // Fællesskab og fælles fodslag
  4. Sparring og gensidig idé udveksling // Facebookgruppe med dagens tip og
    inspirerende måltids billeder gennem forløbet.
  5. Smagsprøver på forskellige snacks.3 træningsmetoder der smelter mavefedtet væk.

Annette indfriede sine tre mål på livsstilsforløbet . Allerede efter 10 uger kvittede Anette sin blodtryks- og kolesterolmedicin, som hun har taget i 12 år. Hun blev mere aktiv i sin hverdag – derudover vinkede hun farvel til 10 kg. Som bonus fandt Annette ud af, at hun har en familie, der hellere vil spise lækker, velsmagende og sund mad end alt det gamle, traditionelle hver eneste dag.

Få de ekstraordinære redskaber til den livsstil du drømmer om på mit 8 ugers forløb, hvor du har fokus på dig, din krop og dine behov – ikke alle andres!

Trænger du til at give dig selv plads?

 

Jeg er uddannet Professionsbachelor i ernæring og sundhed og køkkenleder. Er certificeret sportstrainer og NLP Business Practitioner. Derudover er jeg instruktør i Pilates, BikeFit, Cirkeltræning, Reformer, 6-D sliding, Vandaerobic, Vandtilvænning og Svømning.

Pris
2 måneder (4 mødegange) forløb kr. 1.299,- (normalpris kr. 1.999)


Sted

Gl. Køgelandevej 55, 5 sal, 2500 Valby

Ved spørgsmål er du velkommen til at skrive til Lise på info@lisebrinkman.dk. Du er også velkommen til at ringe på 21 62 72 59.