Brownie – no sugar
25 personer
Af: Lise Brinkman, Foto KMS
Det skal du bruge
50 g valnødder, groft hakket
50 g mørk chokolade 85 %
25 g pistaciekerner, uden salt, groft hakket
50 g hempseeds
1 tsk. bagepulver
50 kakao u/sukker
1 knivspids salt
5 friske dadler uden sten
2 modne bananer
65 g kokosolie
2 æg
1 dl kokosmælk
1 tsk. vaniljepulver
Hvordan kommer jeg sukkercravings til livs? Få 5 STEP her
Sådan gjorde jeg
Blend mandler i en foodprocessor eller brug mandelmel, hak de resterende nødder groft sammen med chokoladen.
Bland nødder, chokolade, hempseeds, salt, bage- og kakaopulver sammen i en skål og lad den stå til senere brug.
Kom stenfrie friske dadler i en fodprocessor og blend dem sammen med bananerne.
Smelt kokosolien, ved svag varme, om nødvendigt og kom det i fodprocessoren sammen med æg, kokosmælk og vaniljesukker og blend til en jævn masse.
Hæld nu banan/dadel/æg/kokosolie massen over de tørre ingredienser og vend det hele godt sammen.
Beklæd en bageform med bagepapir (20 x 15 cm) og fordel dejen heri.
Bag Brownie – no sugar ved 165 °C i ca. 40 minutter.
>> Få opskriften på hindbærsnitter
Tips & Tricks
Kagen er fryseegnet! Savner du noget syrligt, så tilsæt eksempelvis 10-15 friske hindbær til dejen inden du hælder den i formen.
90 kcal per stk. (25 g).
Velbekomme – del opskriften med dem, der skærer ned på sukkeret eller som ikke tåler det, eller del den med dem, som blot vil spare lidt på kalorierne, imens de nyder en lille godbid! Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen©
Pingback: Spidskålssalat med asparges, blåbær og marinerede kikærter | Lise Brinkman
Pingback: Asiatisk inspireret suppe alla Lise | Lise Brinkman
Pingback: Julekugler med kanel | Lise Brinkman
Pingback: Raw Protein Snack | Lise Brinkman
Pingback: Sauterede asparges med bagte tomater og marinerede kikærter | Lise Brinkman
Pingback: Sojabønnesalat på bund af spidskål | Lise Brinkman
Pingback: Kom med ud af slankehelvedet | Lise Brinkman
Pingback: Kroppen er per definition sund – få dagens 3 gode tips & tricks | Lise Brinkman
Pingback: Balugalinsekrebinetter | Lise Brinkman