Tags

, , , , , ,

Brownie_lbm.jpg

Brownie – no sugar

25 personer

 Af: Lise Brinkman, Foto KMS

 

Bliv bikiniklar på 8 uger FynBliv bikiniklar på 8 uger København

Det skal du bruge

50 g mandler eller mandelmel

50 g valnødder, groft hakket

50 g mørk chokolade 85 %

25 g pistaciekerner, uden salt, groft hakket

50 g hempseeds

1 tsk. bagepulver

50 kakao u/sukker

1 knivspids salt

5 friske dadler uden sten

2 modne bananer

65 g kokosolie

2 æg

1 dl kokosmælk

1 tsk. vaniljepulver

Hvordan kommer jeg sukkercravings til livs? Få 5 STEP her

Sådan gjorde jeg

Blend mandlerne i en foodprocessor eller brug mandelmel, hak de resterende nødder groft sammen med chokoladen.

Bland nødder, chokolade, hempseeds, salt, bage- og kakaopulver sammen i en skål og lad den stå til senere brug.

Kom stenfrie friske dadler i en fodprocessor og blend dem sammen med bananerne.

Smelt kokosolien, ved svag varme, om nødvendigt og kom det i fodprocessoren sammen med æg, kokosmælk og vaniljesukker og blend til en jævn masse.

Hæld nu banan/dadel/æg/kokosolie massen over de tørre ingredienser og vend det hele godt sammen.

Beklæd en bageform med bagepapir (20 x 15 cm) og fordel dejen heri.

Bag Brownie – no sugar ved 165 °C i ca. 40 minutter.

Få opskriften på Lakridskugler

Tips & Tricks
Kagen er fryseegnet! Savner du noget syrligt, så tilsæt eksempelvis 10-15 friske hindbær til dejen inden du hælder den i formen.

90 kcal per stk. (25 g).

Livskvalitet? JA TAK

Velbekomme – del opskriften med dem, der skærer ned på sukkeret eller som  ikke tåler det, eller del den med dem, som blot vil spare lidt på kalorierne, imens de nyder en lille godbid! Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen© Foto Kost, Motion og Sund fornuft.