Tags

, , , , , , ,

Vanernes-magt---lyst-til-at-aendre-dem-i-2017.jpg

Vanernes magt…
Jeg har arbejdet med mennesker og menneskers vaner i snart 20 år. Og gud bedre det, hvor kan det være svært at ændre de DÅRLIGE vaner. Grunden til, at det er svært, er, at mange af os bilder os ind, at vi ønsker at ændre dem. Det kan vi gøre af forskellige årsager – jeg vil nævne et par stykker af dem her. Det kan blandt andet være, fordi naboen, kollegaen eller den bedste veninde er begyndt at have fokus på at ændre vaner. Det kan også være fordi, omverdenen “påkræver”, at vi skal ændre vaner, og så kan der ligge så mange andre årsager hertil. Det er disse to årsager, som jeg oplever er mest typiske i mit arbejde.

Kunsten at ændre vaner, byd dem velkommen

Sandheden…
Hvis vi ellers tør at se sandheden i øjnene, så er den, at mange i virkeligheden ikke ønsker at ændre vaner. Mange af os vil langt hellere forblive på overfladen af vores liv. Vi vil hellere legalisere det, vi gør, joke og drille andre med, hvad de spiser, siger, gør eller måske netop ikke gør… Det samme gør sig gældende vedrørende den alkohol, vi drikker, de stridigheder vi har, vores vaner på de sociale medier, den uhensigtsmæssige tone (indre som ydre), utroskaben, sladderen og (selv) kritikken. Det er alt sammen noget som holder os på overfladen.

Vil du ændre livsstil – eller med ud af slankehelvedet? så hjælper jeg dig hele vejen!

Mærk livet…
Vaner og mønstre ændres ved at turde mærke livet. Ved at åbne os mod verden. Ved at mærke det, vi “ubevidst” har lyst til at undertrykke. Vi mærker det ved at give slip og overlade os til livet i stedet for at lege gemmeleg på livets arena. Vær ærlig, mærk, nyd og smag på livet – åben op. Det er okay at vise sig også sin sårbarhed. Selv om det kan være utrolig svært, så er det samtidig også let… For hvad er alternativet?

Sårbarheden…
Jeg ved af erfaring, at der er findes mennesker, som har svært ved at håndtere andres sårbarhed – men det skal ikke holde dig tilbage for at forsøge at give slip og overlade dig til livet. Det kræver øvelse, mere øvelse og pludselig bliver det også en “disciplin” som mestres bedre og bedre, på lige fod med alle de andre discipliner du mestre.

Ned i vægt? JA TAK, få 7 uimodståelige TIP

Ønsker dig et godt, lykkebringende og helsende nytår!

Energifyldte og kærlige hilsener
Lise Brinkman