betinna_udviklingsskema

Vejen til varigt vægttab og en sundere livsstil kan være hård og synes lang. Men et professionelt skulderklap og et kærligt spark kan gøre en verden til forskel. Det er i hvert fald sådan Betinna har det. Ved at følge forløbet Sund og Slank med balance i hverdagen har Betinna opnået ovenstående resultater og det er jo blot de magiske tal – det vigtigste er at hendes livskvalitet er øget markant.

  1. Halsbrænd væk
  2. Irriteret tyktarm forsvundet
  3. Smerte i knæ er forsvundet
  4. Smerter i fødder og hælspore er forsvundet
  5. Varme i fødder forsvundet.

Betinna føler ikke hun har været på kur – i modsætning til andre gange hvor hun har forsøgt at få bugt med kiloene. Hun mener ligeledes at hendes immunforsvar er blevet bedre – da hun har været langt mindre syg gennem de 3 måneder end hun plejer at være. Betinna har med andre ord knækket koden, ændret livsstil, frem for at følge en hokuspokus kur. I dag står hun med hænderne over hovedet med et vægttab på 10 kg. Og det endda uden at trække motion ind i hverdagen. Betinna tager 3 måneder mere på livsstilsforløbet hvor hun har fået lagt en strategi for hvordan hun kan få motionen ind i hverdagen på en overskuelige og god måde.

Vil du med på Lises livsstilsforløb på Sjælland eller på Fyn efter Juleferien, så skriv dig på listen ved at sende Lise en mail på info@lisebrinkman.dk. Vil du hellere have et individuelt forløb, så ring til Lise på 21 62 72 59.