livsstilsændring_ja_nej

her via BillettoEr du træt af de overflødige kilo, livsstilsmedicin, stress, humørsvingninger, overspisning, planlægning og struktur, en endeløs træthed, smerter i leddene, og ønsker du et sundt og varigt vægttab? Så kan du her på facebooksiden finde inspiration til at opnå en sundere livsstil. Jeg kalder det også Sund og Slank med balance i hverdagen.

Ønskevægten er ofte forbundet med en hel eller delvis omlægning af den livsstil, som har været årsag til dansehåndtag og alt for små bukser. Kender du det med de små bukser? Man undres og tænker, fik de en kogevask sidste gang!?

De fleste har svært at skabe succes med deres livsstil og dermed også opnå ønskevægten, hvis de ikke er klar/villig til at ændre på livsstilen…

Der er også rigtig mange der finder det forholdsvis nemt at opnå et hurtigt vægttab – det gøres nemmest ved at skære drastisk ned på kalorieindtaget. Er det holdbart på sigt? NEJ, ikke de tilfælde jeg har kendskab til og fulgt gennem mit arbejdsliv. Tvært imod vil jeg sige! Det er de mennesker der bokser mest med Yo Yo vægt… Og fastholder sig selv i gamle indgroede mønstre.  Jeg vil derfor anbefale, at du i stedet gør noget for at ændre på din livsstil – frem for at tage hardcore midler i brug.

Vil du seriøst gerne ændre livsstil – så klik her

Nu melder spørgsmålet sig? Hvordan kommer du så i gang med at ændre livsstil, hvis du inderligt gerne vil leve en sundere hverdag?

Læs også Blev bikiniklar ved et tilfælde

Start med de mikroskopiske ting, du kan gøre i din hverdag for at blive sundere og bane vejen for din ønskede vægt. Jeg vil foreslå, at du brainstormer på, hvad du egentlig gerne vil ændre. Når du har gjort det, så vælger du de 3 ting ud, som vil være nemmest for dig at arbejde med – og jeg mener max 3 ting. Nogle skal nøjes med at ændre en ting ad gangen… Når du begynder at ændre disse ting i din hverdag, så læg mærke til de små såvel som store fremskridt, du får implementeret i din hverdag og dermed også din nye ‘sunde’ livsstil… Vær glad, stolt og taknemmelig for de resultater, du kan mærke, se og høre.

Og HUSK, der findes ikke fiasko – Der findes kun læring…

Bliver du ved med at tage små bitte skridt hen imod nogle sundere vaner, er du 100 % på rette vej. Hvis du sidder og tænker, du har brug for opbakning, vejledning, kærlige spark i r…., så skulle du overveje at hoppe med på en af vores workshops, kurser eller få Lise som personlig livsstilscoach.

Der er 4 workshop i efteråret – vi starter 14. september med den første workshop. Kom med ud af slankehelvedet – læs mere via  Billetto.

Der er rig mulighed for at starte sin livsstilsrejse sammen med mig i efteråret…

Hey, har du mine kogebøger? Hvis ikke kan de købes her

Energifyldte hilsener fra Lise