Spidskålssalat med rød pesto og saltmandler
4 personer

Af: Lise Brinkman, Foto KMS

saltmandler-opskrift-på-billede

 

Spidskålsalat med rød pesto og grønkål er salaten der spiller på alle strengene… Smag og sundhedsbarometer stiger lige et par grader her.

spidskålssalat.jpg

Spidskålssalat med rød pesto
4 personer

Af: Lise Brinkman, Foto KMS

Ingredienser

½ spidskål

4 håndfulde hakket skyllet grønkål

½ rød peber i tern

½ dl hakkede saltmandler eller saltede græskarkerner

2 spsk. rød pesto (se opskrift eller brug Løgiesmose)

 

Rød pesto

5 soltørrede tomater

10 blade basilikum

1 fed hvidløg

2 spsk. hørfrøolie, tidselolie eller solsikkeolie

2 spsk. vand

Peber, groft og salt, fint

 

Fremgangsmåde

  1. Blend ingredienserne til pestoen med en stavblender og smag til med salt og peber.
  2. Vend pestoen sammen med spidskålssalaten med grønkål og drys ristede, hakkede mandler over lige inden servering.Her finder du et par opskrifter på lækre velsmagende salater Eddermamesalat // Rødbedesalat med pistaciekerner // Æblespeltsalat  // Grøn salat med lækkerier

Bon appetit – del opskriften med dem, der sætter pris på mad der er tilberedt fra bunden. Spidskålssalaten smager super godt – og mætheden forplanter sig i dig alt imens du opretholder et stabilt blodsukker, som er vejen til velvære… Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen © Foto Kost, Motion og Sund fornuft