Tags

, , , , , , , ,

Sommerlige grøntsager i wok

Sommerlige grøntsager i wok

Sommerlige grøntsager i wok

 4 personer
 
Af: Lise Brinkman, Foto KMS

Ingredienser
400 g blomkål, mindre buketter
250 g broccoli, mindre buketter
250 g spidskål, halvgrove strimler
25 g solsikkekerner
2 spsk. olivenolie
½ spsk. karry
1/4 tsk. gurkemeje
En anelse salt og rigeligt med groftkværnet peber

Sådan gjorde jeg

  • Skyl og ordn grøntsagerne.
  • Varm en wok op til middel varme. Hæld olie, karry og gurkemeje i woken og rør det jævnt ud.
  • Tilsæt blomkål og lad dem simre 4 minutter, vend dem rundt et par gange. Læg gerne låg på woken.
  • Herefter tilsættes broccoli, spidskål og solsikkekerner. Det hele vendes jævnt sammen. Lægr låget på og lad det simre i yderligere 2 minutter.
  • Smag til med salt og peber. Giv woken et par minutter mere inden servering.
    Tilsæt eventuel en anelse vand.
  • Sommerlige grøntsager serveres varme.

TIPS & TRICK
Skulle der være rester til overs, så kom dem i en boks med låg og sæt dem i køleskabet. Denne delikate salat kan sagtens nydes kold næste dag til frokost.

Sommerlige grøntsager i wok går godt til lette, sommerlige retter, som blandt andet fisk og kylling.

God sommer og velbekomme…

Energifyldte hilsener fra Lise