Tags

, , , , , , , , , ,

Edermamesalat-med-granatæble-og-pesto

Eddermamesalat med broccoli og granatæble af Lise Brinkman

Eddermamesalat med broccoli og granatæble
1 portion

Udarbejdet af: Lise Brinkman Foto: Kost, Motion & Sund Fornuft

Det brugte jeg…

100 gram broccoli, i små buketter

75 g edamamebønner

25 g salat, revet i grove stykker

20 g granatæble

2 spsk. pesto

1 rugbrødstrekant
Sådan gjorde jeg…

  • Kom edamamebønnerne i kogende vand efter anvisningen.
  • Ordn grønsagerne.
  • Blancher broccolibuketterne 1 minut i letsaltet vand.
  • Slå granatæblerne ud med en ske eller skær en 1/8 granatæble ud og pil granatkernerne ud.
  • Anret salat, broccoli, edamamebønner og granatæble på en tallerken eller i en skål. Fordel pestoen herover og nyd en rubrødstrekant eller 40 gram rugbrød/groft brød til.

En lækker måltidspakke, som er let og sund. Måltidspakke er en man pakker til frokosten på arbejdet, studiet eller noget helt tredje. Del opskriften med dem der gerne vil have mere end et sundt måltid – nemlig et måltid der smager skønt © Kost, Motion & Sund fornuft