Tags
Antioxidanter, bittert, C-vitamin, Edamamebønner, granatæble, grøntsager, Lise Brinkman, Opskrift, salat, Sprødhed, sundhed
Eddermamesalat med broccoli og granatæble
1 portion
Udarbejdet af: Lise Brinkman Foto: Kost, Motion & Sund Fornuft
Det brugte jeg…
100 gram broccoli, i små buketter
75 g edamamebønner
25 g salat, revet i grove stykker
20 g granatæble
2 spsk. pesto
1 rugbrødstrekant
Sådan gjorde jeg…
- Kom edamamebønnerne i kogende vand efter anvisningen.
- Ordn grønsagerne.
- Blancher broccolibuketterne 1 minut i letsaltet vand.
- Slå granatæblerne ud med en ske eller skær en 1/8 granatæble ud og pil granatkernerne ud.
- Anret salat, broccoli, edamamebønner og granatæble på en tallerken eller i en skål. Fordel pestoen herover og nyd en rubrødstrekant eller 40 gram rugbrød/groft brød til.
En lækker måltidspakke, som er let og sund. Måltidspakke er en man pakker til frokosten på arbejdet, studiet eller noget helt tredje. Del opskriften med dem der gerne vil have mere end et sundt måltid – nemlig et måltid der smager skønt © Kost, Motion & Sund fornuft
Pingback: Spidskålssalat med rød pesto | Lise Brinkman
Pingback: 5 effektive TIP til en sund vægt | Lise Brinkman
Pingback: Lise Brinkman
Pingback: Broccoli er kroppens kampforsvar | Lise Brinkman
Pingback: Granatæbler booster din sundhed | Lise Brinkman