Tags

, , , , , , , , ,

bananblinis_lisebrinkman

Bananblinis

30 stk.   |  Forberedelsestid: 10 min.  |  Tilberedningstid: 25 min.

Udarbejdet af: Lise Brinkman Madsen Foto: Kost, Motion & Sund fornuft

Ingredienser

4 modne bananer
6 æg (M)
2 dl havregryn, blendet
2 dl grahamsmel
2 spsk. kokosmel
1/2 tsk. salt

Stegning: kokosolie

Pynt ½ bk. blåbær 12 mandler, hakkede

Sådan gjorde jeg

  • Mos bananerne i en foodprocessor eller med en stavblender. Vend herefter de resterende ingredienser i, indtil dejen er homogen.
  • Varm en sliplet pande op til lidt over middel temperatur – tilsæt kokosolie. Fordel en lille klat dej på panden og glat den ud til ca. 6 cm i diameter.
  • Bag bananblinis, indtil de begynder at boble let i kanten.
  • Vend dem og bag dem færdige og gyldne på modsatte side.
  • Serveres med det samme – sammen med friske, skyllede blåbær og hakkede mandler.
  • Gem eller frys de resterende bananblinis.

Tips & Tricks
Har du ikke mandelmel, kan du sagtens bruge grahamsmel i stedet for. Bananblinis kan også nydes kolde – smør dem med lidt hjemmelavet hindbær– eller blåbærsyltetøj, citronsaft og vanilje, så lækkert!

Bonappetit – del opskriften med dem, der sætter pris på hjemmebag, og som elsker at bage med sund fornuft. Med bananblinis opnår du et stabilt blodsukker og får en dejlig mæthedsfornemmelse.
Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen © Foto Kost, Motion og Sund fornuft