Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

Livsstilsmysteriet – vink farvel til slankehelvedet

Der er godt gang i skriblerierne i KMS. En spændende proces er i gang og der er arbejdet  hårdt. Både illustrator, grafiker, markedsføringspraktikant, fotograf, skribent og økonomistuderende har været i sving gennem de sidste 3 år på at få en endnu bedre livsstilsbog landet – en bog fyldt med værktøjer til at vinke farvel til slankehelvedet. Der er indhentet nye trykpriser og Livsstilsmysteriet – vink farvel til slankehelvedet er NU sendt til tryk og udkommer tirsdag den 3. april 2018.

Bogen er en selvhjælpsbog med værktøjer, som der kan gøres brug af indenfor områderne: livsstil, sundhed og personlig udvikling. En inspirations- og selvhjælpsbog, som hjælper med at

 • Slutte fred med mislykkede slankekure.
 • Opnå en bedre livskvalitet og- glæde.
 • Skabe en ønsket livsstil
 • Nå DIT næste mål med ro i sindet.
 • Tale fra hjertet til hjertet.

Et meget spændende projekt, som teamet i KMS og jeg glæder sig til at dele med dig. I denne forbindelse søger vi 6-10 personer, lyst til at være vores livsstilsambassadører. 10 personer for hvem livskvalitet og livsglæde er ord der klinger godt i ørene. 10 personer, som har noget på hjertet og som brænder for at gøre en forskel og dermed har lyst til, at være med der hvor der kan gøres en forskel.

Bliv Ambassadør – Hvordan bliver DU ambassadør?

 • Det gør du ved at interessere sig for Sundhed, Livsstil og Personlig udvikling.
 • Det gør du hvis du brænder for at gøre en forskel og samtidig synes, at det er fedt at inspirerer andre inden for ovenstående områder.

Hvad får du ud af det?

 1. Synergieffekten ved at nære samme passion, som andre der synes at det kan være lidt af et mysterium at bevare den livsstil man ønsker og være sit sande jeg.
 2. Inspirerende og tankevækkende citater om personlig udvikling.
 3. Lækre sunde opskrifter og visuelle madbilleder.
 4. Et GRATIS signeret eksemplar af livsstilsmysteriet + Sommer, Sol & Strandmad.
 5. 3 timers GRATIS hyggelig workshop hvert år. I 2018 starter vi med:
  Afspænd dig selv – og bliv smertefri!

Hvad skal du gøre?
Du skal signe op på Facebook siderne https://www.facebook.com/kostmotionsundfornuft hvor vi pt. er godt 1700 deler samme passion.

http://www.facebook.com/livsstilsmysteriet, hvor du kan følge med i mit arbejde med bogen og allerede NU få nogle guldkorn fra bogen samt inspiration.

Som ambassadør synes du, at det er naturligt:

 • At invitere dine venner ind i begge facebooksider.
 • At deltage aktivt med likes og dele opslag, der også kunne være interessante for andre.
 • At være med til at skabe en harmonisk, sund og inspirerende dialog i gruppen.

Er du interesseret, så skriv til dig op i kontaktformularen nedenfor. Har du spørgsmål om det at være livsstilsambassadør er du velkommen til at ringe til mig på 21 62 72 59.