Tags

, , , , , , , , , , ,

Har du prøvet at være fanget i egen krop?

At være fanget i egen krop er næppe det sjoveste her i verden. Det er nærmeste som at være spærret inde, fanget og svøbt i klæder? Fanget i sine egne uhensigtsmæssige mønstre! Spørgsmålet er om du kan svare JA til nedenstående eller er du der i livet hvor du bare er vildt tilfreds med dig selv samt det liv og den livsstil du lever?

(!) Ønsker du at være fri af egen selvdestruktion, være uafhængig, fri, glad, givende, energifyldt, sundere og slankere?

(!) Ønsker du at bygge din selvtillid op og styrke dit selvværd i små steps, så du kan mærke og fastholde dig selv hele vejen?

(!) Ønsker du at blive din egen livsstilspilot, hvor du bestemmer hvilket passagerer der skal med om bord, hvad der serveres og på hvilke tidspunkter.

(!) Ønsker du at få større selvindsigt og blive din egen bedste ven?

Fange-i-egen-krop_

Det måtte jeg (Lise) spørge mig selv om for snart 20 år siden, da jeg måtte sande, at jeg var blevet en ung tøs på 94 kg, med størrelse XXL i træningsdragt og 90 C i BH. Jeg var blevet så stor, at det var blevet besværligt at købe tøj i en almindelig tøjbutik. Det var svært at komme af sted til fysisk aktivitet og hårdt for kroppen når jeg var med. Jeg mistede lysten til det andet køn… Jeg følte slet ikke jeg havde kontrol over mig selv og min krop. Jeg var ked af det, udviklede mindreværdskomplekser og følte mig anderledes end alle andre NORMALvægtige. Jeg havde så meget LYST til at bryde den onde spiral, tage føringen i mit eget liv og sætte dagsordenen for mit liv og livsstil.

Af selv sammen årsag, begyndte jeg at udvikle et koncept, som for hvert år er blevet bedre og bedre! I dag er det udviklet til at nå alle alle typer mennesker med vidst forskellige behov! Gængs for dem alle er dog, at de har brug for at sadle om og ‘Få energi til mere og blive en sundere og slankere udgave af selv selv! Konceptet bygger på 20 års erfaring med undervægt, overvægt, Ups and Downs, 15 års hard core ekspertise i sund og kærlig mad, fysisk aktivitet og kroppens opbygning og sammenhæng. Spørgsmålene blev:

“Hvordan kan jeg blive fri og slippe af med mit overforbrug af mad? Og ikke mindst den forkerte slags mad – uden at lide nogen nød.” “Hvordan kan jeg få et naturligt og kærligt forhold til mad der skaber god energi i kroppen – og dermed blive en sundere, slankere og bedre udgave af mig selv?” Og svaret var: “Ved at ‘arbejde med mig selv’ og mine behov! Ved at omlægge min livsstil, indarbejde nye gode vaner og finde erstatninger til ‘ædeflip’, ‘følelsesmæssig frustrationer’ og lære at sige til og fra. Jeg ville gerne være min egen livsstilspilot.”

Annette tabte over 10 kg og 87 cm på forløbet ’sund og slank for altid’.

Annette vinkede farvel til over 10 kg og blev 87 cm mindre i omkreds, på livsstilsforløbet! Hun tager ikke længere medicin for forhøjet blodtryk og kolesterol. STOR respekt – Det er flot på alle niveauer!.

Som sagt, så gjort. Jeg har taget min ”egen medicin” gennem 15 år. Det begyndte med et vægttab på 5 kg, så 10 kg, senere 15 kg, så 20 kg, som blev til 30 kg og i dag et vægttab på 34 kg. For godt 15 års siden startede jeg med at undervise overvægtige børn, og snart tog det fart, Ebeltoft Kurcenter blev etableret og her underviste og vejledte jeg mere end 1000 overvægtige voksne. Senere blev det forløb på adskillige højskoler, jobcentre og på virksomheder. Men hvad nu hvis folk ikke har tid eller råd til at tage på højskoleophold? Lysten eller modet til at tage skridtet alene? Eller mulighed for at tage på et af mine virksomhedsafholdte kurser mellem kl. 8-16, fordi virksomheden, jobcentret eller en anden institution ikke har tid og ressourcer til at afholde sundhedsfremmende og forebyggende kurser? Det er årsagen til at jeg i dag tilbyder forløbet ‘Få succes med din livsstil- blive sund og slank for altid’. Et forløb hvor du og din livsstil er i fokus!!

Få mere energi - Bliv en sundere og slankere udgave af dig selv

“Ja, ja, det virker for dig/nogen/andre, men hvorfor sku’ det virke for mig?” Det er da heller ikke sikkert. Men test dig selv i listen nedenfor. Hvis du kan svare ‘ja’ til en eller flere af nedenstående udsagn, så er det både realistisk og oplagt for dig at opnå et sundere og slankere liv, få mere energi, større selvindsigt og en større selvtillid.

Test-udsagn 1 [den pragmatiske] “Jeg vil gerne opnå en sundere og slankere livsstil som er nem for mig at efterleve.”

Test-udsagn 2 [den servicemindede] “Jeg vil gerne kunne invitere min venner, veninder og familie på besøg, uden at de sidder og tænker ‘kedelig mad og gud hvor er hun blevet hysterisk og helsefanatisk’. Når de går hjem, må de gerne sige, sikke en dejlig aften og noget lækker mad du har lavet.”

Test-udsagn 3 [den innovative] “Udvikling er vigtigt for mig, og jeg vil gerne være kreativ og lege med nye retter, krydderier og videreudvikle på den madplan, menuplaner og opskrifter jeg får og dermed fortsætte min egen udvikling og livsstil. Det er mig der former mit liv.”

Test-udsagn 4 [den inspirerende] “Flertallet af overvægtige, folk der tager livsstilsmedicin eller som spiser forkert og måske endda usundt gør, som de altid har gjort, men jeg er klar til at prøve noget nyt, gå forrest og opnå succes, stå ved mig selv og min nye livsstil.”

Test-udsagn 5 [den optimerende] “Jeg er på ingen måde fanatisk, men når jeg tænker på min krop, mit behov for at have energi til mere i dagligdagen og ikke mindst mit selvværd, så vil jeg gerne finde alternative måder at arbejde med mig selv på.”

Kunne du nikke ‘ja’ til en eller flere af de udsagn? Så overvej om ikke du er færdig med at tale om det – og er klar til at rykke på det? Du behøver ikke at tabe 3 kg den første uge! Bare rolig, jeg håber, at du vil tage et skridt ad gangen! Og for hver dag der går blive bare lidt klogere på dig selv og dermed opnå styrke til at gå det næste skridt. De fleste har det bedst med at kunne følge i al udvikling og det gælder sjovt nok inden for livsstil. Tænk på hvor tit man ser folk tabe sig 30 kg for derefter at tage dem på og måske endda lidt mere!

sund-og-slank-kampagne-feb-2014

Med mit populære ‘Sund og slank kursus’ klik her kan du godt reducere vægten ½-1 kg om ugen uden de store udfordringer. Du får alle redskaberne til, hvordan du opnår mere energi, taber dig, får et fantastisk velvære, får større selvtillid, bliver sundere og slankere. Og hvordan du lige nu er i gang med at starte din allersidste slankekur i dit liv. Klik her. Lige nu sparer du den halve pris på forløbet, som strækker sig over 12 uger.

SIDSTE DAG MANDAG  den 31. marts kl. 12.00 [spar 2.499,-] Få energi til mere! Bliv en sundere og slankere udgave af dig selv: Trin-for-trin guide >> Til dig, der vil være en sundere og slankere udgave af dig selv – ved at ændre din livsstil og vinke farvel til mislykkede slankekure. Gå i gang med det samme!  >> Klik her<<

SUND-OG-SLANK-FORLOEB-KMS

“Nej, hvor er det nemt nu!” Dorte Ingemann, sygeplejerske: “Fantastisk indhold! Lige hvad jeg havde brug for i forhold til min livsstil nu og her. At mødes sammen med andre ligesindede er klart vejen frem. Det bedste var menuplaner og opskrifter til 3 måneder. Det er nemt at skifte ud og bytte rundt så det passer ind med familie og gæster. Det er så dejligt at der er så mange varierede, velsmagende og indbydende retter at vælge imellem. Jeg har lært hvordan jeg bygger mig selv op. Har haft svært ved at tro på at det lykkes efter adskillige slankekure! Det er NEMT FOR MIG NU. Jeg kan i dag sige pænt nej tak til uønskede tilbud og tager mindre stykker af de tilbud jeg forsat gerne vil nyde. Det er ikke længere et problem for mig at bibeholde min ønskede livsstil. Elsker at bevæge mig, dejlig sund og nærende mad og så er jeg blevet god til at få struktur på mine måltider og nyder at spise 5 gange dagligt.”

JA TAK JEG VIL GERNE HAVE ’ENERGI TIL MERE – BLIV EN SUNDERE OG SLANKERE UDGAVE AF DIG SELV TIL HALV PRIS Indløs din 50% rabat!