Tags

, , , , , , , , , ,

Grøn salat med lækkerier

Grøn salat med lækkerier

Grøn salat med lækkerier
4 personer

4 håndfulde mixsalat
2 forårsløg, i skrå skiver
150 g rødkål, fintsnittet
40 g minifeta
5 tørrede abrikoser i tynde skiver

Topping
50 gram mix af nødder og frø 1 spsk. honning 1 spsk. ingefær saft

Sådan gjorde jeg – salat

  • Skyl salat, rødkål og forårsløg.
  • Lad salaten dryppe fri for vand og riv rødkålen i fint.
  • Skær forårsløgene i skrå skiver og abrikoserne i tynde skiver.
  • Dræn fetaen for vand.
  • Vend forsigtigt ovenstående ingredienser sammen i en skål og pynt med topping.

Sådan gjorde jeg – topping

  • Skræl og riv ingefæren. Pres saften ud af den revne ingefær, med fingrene.
  • Varm en tør pande op, tilsæt honning og lad den smelte.
  • Tilsæt ingefærsaften, nødder og frø.
  • Rist topping på panden, under konstant omrøring, indtil den er gylden.
  • Læg den på et stykke bagepapir og lad den afkøle.

Grøn l med lækkerier uden feta.

Grøn salat med lækkerier uden feta

Skal du starte det nye år med NY ENERGI OG MASSER AF OVERSKUD? Klik her

Velbekomme – En rigtig lækkerbisken til julebordet! Ja jeg skrev julebordet – der er fint plads til en dejlig velsmagende salat. Del opskriften med dem, der sætter pris på en salat, der smager godt, mætter, og som  giver næring til hjerne, hjerte og muskler … Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen © Foto Kost, Motion og Sund Fornuft