Tags

, , , , , , , , , , , ,

Chokoladekugler med mynte

Chokoladekugler med peanuts, dadler og mynte
25 chokoladekugler

Af: Lise Brinkman, Foto KMS

Ingredienser
200 g dadler u/sten
20 g kakaopulver u/sukker (kakao med sukker kan sagtens anvendes)
40 g peanuts, usaltede
1 spsk. tørret mynte
2 knsp. vaniljekorn
3/4 spsk. kokosolie, flydende

Krymmel
Kan eventuelt trilles i kokosmel.

  • Blend dadler, kakaopulver, peanuts, tørret mynte og vaniljekorn sammen i en foodprocessor.
  • Tilsæt smeltet afkølet kokosolie og tril kugler af 10 gram/stk.
  • Tril kuglerne i kokosmelet efterfølgende.
  • Kom chokoladekugler med peanut, dadler og mynte i en boks med bagepapir og afslut med bagepapir og låg.
  • Stilles på køl en til to timer inden servering.

Tips & tricks
Nydes kolde til særlige mellemmåltider. Chokoladekuglerne fungerer godt som julekonfekt, rawfood, et sundere alternativ til slik og chokolade eller et bud på en sund snack. Rigtig god fornøjelse!

BOOK  -> Sundhed i øjenhøjde:
Lise kommer gerne ud i din virksomhed og holder en event om sunde snack eller julelækkerier. I får blandt andet styrket:

  • Fællesskabet på en NY og anderledes måde.
  • Kreativiteten, som bliver sat på prøve.
  • Lattermusklerne
  • Det at bevæge sig ud af komfortzonen.
  • Sundhed og samarbejde på ”en spiselig måde”.

Ring og hør nærmere på 26 29 82 51.

Livsstilsmysteriet – vink farvel til slankehelvedet – Lise Brinkmans tredie llivsstilsbog

Velbekomme – del opskriften med dem der gerne vil have energi til mere eller et mellemmåltid der pirre den søde tand, som er tilberedt af rene råvarer.  Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen © Foto Kost, Motion og Sund fornuft.