Tags

, , , , , , , , , , , , ,


Chokoladekugler med nellike
(20 stk.)

Af: Lise Brinkman, Foto KMS

Ingredienser
200 g dadler u/sten
30 g kokosmel
20 g kakaopulver u/sukker
20 g valnød
½ tsk. stødt nellike
2 knsp. vaniljekorn
1 spsk. kokosolie, flydende

Sådan gjorde jeg

  • Blend dadler, kokosmel, kakaopulver, valnød, stødt nellike og vaniljekorn sammen i en foodprocessor. Tilsæt smeltet afkølet kokosolie.
  • Tril kugler á 12 gram.
  • Kom chokoladekugler med nellike i en boks med bagepapir og læg bagepapir mellem lagene om nødvendigt.
  • Stilles på køl en til to timer inden servering.

Tips  & tricks
Nydes kolde som julekonfekt, rawfood, et sundere alternativ eller et bud på en sund snack. Du kan også prøve at eksperimentere med kanel, allehånde eller kardemomme for at genfinde mere af julesmagen

Prøv også banansnack med chokolade og mandler eller kast dig ud i projekt  hjemmelavede marcipan uden sukker

40 kcal pr. stk. (12 g)

Velbekomme – del opskriften med dem, der leder efter et sundere alternativ til julegodterne. Her er den  gode julesmag blandet sammen med kærlig mad til hjerne, hjerte og muskler! Vil gerne bringe en advarsel: “de kan meget hurtigt forsvinde ud i den blå luft”, så værn om dem 😉 Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen © Foto Kost, Motion og Sund fornuft