Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

Rødbedeboost med ingefærRødebedeboost med ingefær
1 stort glas

2 rødbeder
1 persillerod
3 cm frisk ingefær
1 cm rød og frisk chilipeber

  • Skræl grøntsager inklusive ingefær og skyl dem i vand inden brug.
  • Kom hele molevitten i en saftpresser.
  • Rødbedeboost med ingefær er klar til servering!
  • Rødbedeboost skal nydes inden for en til to timer!

TIP rør i rødbedeboost med ingefær inden du drikker den. Brug ‘resterne/pulpen’ i bagværk, det gør bagværket meget saftigt, blødt, velsmagende og fiberrigt.


Få opskriften på velværsboller med ‘rester fra rødebedeboost med ingefær’ her

Få opskriften på Gingerjuice her

Læs om de 5 grundsmage

En lækker og velsmagende drik, der mætter og stabiliserer dit blodsukker. En drik der er egnet om morgenen, eftermiddagen-eller som aftendrik. Den er ligeldes egnet til idrætsfolk der gerne vil præsterer mere!

Rødbedesalat med pistacienødder, hvidløg og rosmarin

Brug rødbedeboost med ingefær, når du trænger til mere energi, når du kan mærke immunforsvaret har brug for at blive boostet, når ‘du er sulten for sjov’ eller hvis du gerne vil have en velsmagende boostende grønsagsdrik der sætter prikken over iét, en hvilken som helts kold efterårsdag.

Velbekomme – del opskriften med dem, der har brug for at booste kroppens celler og immunforsvaret med en velsmagende kærlig grønsagsdrik. Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen © Foto Kost, Motion og Sund fornuft.