Tags
Blåbær, grov valset havregryn, Lise Brinkman Madsen, magnesium, mellemmåltid, minimælk, Morgenmad, quinoa, rismælk, sojamælk, valnød
Et bud på en befordrende morgenmad
Grovvalset havregryn med quinoa, valnød og blåbær er et godt bud på en kærlig morgenmad.
- Du får 16.5 g protein
- Primært de gode og essentielle fedtsyrer
- 8 g fibre
- En masse calcium, kalium og C-vitamin.
- Du får ligeledes godt med jern, magnesium og E-vitamin i dette morgenmåltid.
Test morgenmaden af, hvis du har mod på det. Jeg synes, det er en indbydende morgenmad, der pirrer mine smagsløg. Derudover skaber den en god mæthedsfornemmelse og er med til at holde blodsukkeret stabilt.
Ingredienser og antal kJ/kcal står på billedet! Portionen svarer til et energiniveau på 6300 kJ/1500 kcal. Juster selv mængden efter behov.
Energifyldt hilsen fra Lise
En lækker og velsmagende morgenmad mere
Velbekomme – del opskriften med dem, der har brug for et morgen- eller mellemmåltid, der er tilberedt af rene råvarer, og som ønsker protein, gode kulhydrater, vitaminer, antioxidanter og mineraler til kroppens celler og immunforsvar. Opskriften er udarbejdet af Lise Brinkman Madsen © Foto Kost, Motion og Sund fornuft.
Pingback: Velkommen til proteinernes verden – Kroppens byggesten | Lise Brinkman
Pingback: Skyr m/blåbær, valnød, chiafrø og ahornsirup | Lise Brinkman
Pingback: Yoghurt med friske hindbær | Lise Brinkman
Pingback: Yoghurt m/friske hindbær | Lise Brinkman
Pingback: Nøgleordet er tilgængelighed | Lise Brinkman
Pingback: Grød med æble, rosin og solsikkekerner « Lise Brinkman
Pingback: Yoghurt m/friske hindbær « Lise Brinkman