Tags

, , , , , , , , , , , , , , ,

10 bevægelige MULIGHEDER i en teknologisk verden

– Der findes mange flere gode argumenter

  1. Tag cyklen for et bedre miljø, en bedre energikurve og ikke mindst en god røv 🙂
  2. Lad bussen køre sine egne veje og snup en rask gåtur. Gåturen sætter forbrændingen i vejret. Overskuddet melder sig på banen. Og der er mulighed for at få frisk luft til krop og sjæl.
  1. Lav din egen konkurrence med rullebåndene i lufthavnene – hvem kommer først? Det er proaktivt for kroppen at bevæge sig, og det er muligt at få mere energi til hjernen. Kroppen får nemmere ved at sidde stille under flyveturen.
  2. ‘Trapperally’ Tæl trappetrinene på arbejde (gå eller løb turen). Det sætter forbrændingen op. Giver styrke i lårmusklerne. Og så er der mulighed for at få en endnu bedre røv og gode lår under en ‘trappe tælling’.

 Brinkman bruger aktivt motion og bevægelse i sin undervisning, hvad enten det er et undervisningsforløb, workshops, på foredrag eller en event. Her deler hun simple, nemme og ikke mindst sjove øvelser ud i en ellers højteknologisk verden!

  1. Tag 5-10 armstrækninger inden toiletbesøget om morgenen, om eftermiddagen og om aftenen. Det styrker arme, bryst og skuldre samt muskelkorsettet (stabilisering af de små muskler). Sidegevinsten er, at du kan risikere at blive ‘glad i låget’.
  2. Tag 10- 50 mavebøjninger inden du hopper i seng. Der opstår en naturlig træthed. Der er mulighed for at forblive rank og oprejst og forebygge eventuelle rygproblematikker.
  3. Inliners, løbehjul og skateboard er også fine muligheder for øget og sjov bevægelse, balancetræning og hjernegymnastik.
  4. Skab en naturlig ‘pause’ ved at lade kaffe-, the- og vandkande stå i køkkenet. Tag gåturen tur/retur til køkkenet, når tørsten melder sig.
  5. Pausegymnastik er en god mulighed for at skabe fokus på specifikke muskelgrupper, som du måske ikke træner til hverdag. Det styrker musklerne og bevidstheden om musklerne. Det er muligt at indføre hjemme, på studiet eller på jobbet. Sidstnævnte kan være med til at skabe et større kollegialt sammenhold og flere sociale relationer.
  6. Mikropas er små hurtige sekvenser, hvor pulsen bliver banket i TOP. Start med at lave hver enkelt øvelse i 20 sek. hold 40 sek. pause. Øg til 30/30 sek. og 40/20 sek., når det er muligt! Et eksempel er hurtig løb på stedet med mikroskopiske skridt, hvor armene svinger, som de vil gøre ved almindelig gang eller løb. Jo flere muskler du bruger i øvelserne des højere puls.

Læs mere om motion og bevægelse: www.motiononline.dk, www.iform.dk, www.loeb.dk

Del linket med folk, der gerne vil have mere bevægelse, styrke og sjov motion ind i deres hverdag. For inspiration til pauseevent kontakt Lise Brinkman på 21 62 72 59. Er du mere til pilates og måske firma yoga så klik på linkene og læs mere.

Del linket med folk der gerne vil have mere bevægelse, styrke og sjov motion ind i deres hverdag. For inspiration til pauseevent kontakt Lise Brinkman på 21 62 72 59

Back-to-life_2020